Μέγκι Ντρίο για Μάρα Μεϊμαρίδη: «Δεν είμαστε σκυλιά, είμαστε άνθρωποι, ό,τι χειρότερο έχω ακούσει από μία ηλικιωμένη γυναίκα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Μέγκι Ντρίο, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας της, στο πρόσφατο ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της και στο σχόλιο που είχε κάνει η Μάρα Μεϊμαρίδη για τον Χρήστο Σαντικάι περί ράτσας.

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε για τις δύσκολες ώρες αλλά και τη νέα καθημερινότητα με την έντονη απουσία της μητέρας της… «Ο πατέρας μου με τη μητέρα μου ήταν 28 χρόνια μαζί, απέκτησαν δύο παιδιά μαζί. Πλέον το σπίτι φαίνεται πολύ άδειο στον πατέρα μου μετά τον θάνατο της μητέρας μου, όλα πλέον τον πειράζουν, χάθηκε η μητέρα μου και χάθηκε ο κυρίαρχος του σπιτιού», δήλωσε η Μέγκι Ντρίο.

Το γνωστό μοντέλο περιέγραψε και το πρόσφατο ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της και από το οποίο σώθηκε από… θαύμα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε…

«Νομίζω με έσωσε η μητέρα μου, το θαύμα αυτό ήτανε… Πραγματικά ήταν πολύ σοβαρό ατύχημα γιατί έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου, έφυγα και έπεσα πάνω σε κολώνα πάνω σε λεωφόρο, εκείνη την ώρα έχασα τις αισθήσεις μου, δεν θυμάμαι τίποτα. Αυτό συνέβη μετά τον θάνατο της μητέρας μου. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στο τιμόνι και την οδήγηση», δήλωσε η Μέγκι Ντρίο.

Η Μέγκι Ντρίο του GNTM μίλησε και για το φετινό ριάλιτι μόδα, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη τη νέα προσθήκη στην κριτική επιτροπή, αυτή της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου. «Την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν νομίζω να την κρατήσει η παραγωγή του GNTM. Πρέπει να γίνει αλλαγή άμεσα, δεν κάνει για αυτή τη θέση».

Τέλος, η Μέγκι Ντρίο αναφέρθηκε και στο σχόλιο που είχε κάνει η Μάρα Μεϊμαρίδη για τον Χρήστο Σαντικάι και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. «Είναι τραγικό για μια γυναίκα σε τέτοια ηλικία. Που τόσο την στηρίξαμε και την βάλαμε σε ριάλιτι. Ωραία παραδείγματα δίνουμε στην τηλεόραση, ωραία ράτσα οι Αλβανοί. Τι ράτσα είναι αυτή; Δεν είμαστε σκυλιά, είμαστε άνθρωποι. Νομίζω ήταν ό,τι χειρότερο έχω ακούσει από μια ηλικιωμένη γυναίκα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο τηλεοπτικό φάουλ. Είναι άνθρωποι, δεν είμαστε σκυλάκια ούτε γατάκια» κατέληξε η Μέγκι Ντρίο.

Read More

And More