Μέγκι Ντριο: Παίρνει θέση στη κόντρα Σάσας Σταμάτη και Ιωάννας Τούνη (βίντεο)

Χωρίς τέλος φαίνεται να είναι η αντιπαράθεση μεταξύ της Σάσας Σταμάτη και της Ιωάννας Τούνη, μετά τις δηλώσεις που έκανε η Ιωάννα στην On time και τη φράση που δημιούργησε σάλο, ότι ” οι τεμπέληδες χαίρονται με τα 800 ευρώ”.

Το θέμα πήρε διαστάσεις η Ιωάννα μίλησε για κολάζ των λεγόμενών της και η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε το ηχητικό των δηλώσεων της Ιωάννας όπως και σήμερα η εφημερίδα δημοσίευσε όλον τον διάλογο Σάσας και Ιωάννας λέξη προς λέξη. Σήμερα η Ιωάννα πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας  πως ποτέ δεν έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη. Διάβασε εδώ όσα έγιναν

Το απόγευμα της Τρίτης, η Μέγκι Ντρίο με βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, πήρε θέση υπέρ της Σάσας Σταμάτη λέγοντας μεταξύ άλλων “Κάνω αυτό το  story δυστυχώς για να πάρω θέση που συνήθως δεν το κάνω αλλά αυτή τη στιγμή θίγεται η αλήθεια μου. Είδα μερικά stories από την Ιωάννα Τούνη που βρίζει και κράζει πολύ άσχημα τη Σάσα Σταμάτη, η οποία είναι μία δημοσιογράφος που προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ για να δίνω συνεντεύξεις. Ότι έχω πει στις συνεντεύξεις έτσι έχει γραφτεί. Οπότε θεωρώ ότι πρέπει να μην είμαστε αχάριστες, να ελέγχουμε  λίγο τα νεύρα μας και γενικά  τις καταστάσεις. Θεωρώ ότι είναι άδικα τα stories της Ιωάννας Τούνη”

Δες το βίντεο

Read More

And More