Μέγκι Ντρίο: “Βρήκαμε την ξαδέρφη μου μετά από 18 ώρες. Κινδυνεύει να χάσει το δεξί της πόδι…” [video]

Με πόλη που έχει βομβαρδιστεί μοιάζει το Δυρράχιο, μετά τον φονικό πλήγμα του Εγκέλαδου στις ακτές της Αλβανίας, στην Αδριατική Θάλασσα. Ο σεισμός των 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 26η Νοεμβρίου, προκάλεσε τον θάνατο πολλών ανθρώπων, τον τραυματισμό ακόμα περισσοτέρων και την κατάρρευση δεκάδων κτιρίων στο Δυρράχιο και σε άλλες μικρότερες πόλεις, ακόμη και στην πρωτεύουσα, τα Τίρανα.

Ένα από τα θύματα του φονικού σεισμού ήταν και η 20χρονη ξαδέρφη της Μέγκι Ντρίο, η οποία ενώ αρχικά αγνοούνταν, τελικά βρέθηκε στα συντρίμμια. Η νεαρή κοπέλα απεγκλωβίστηκε, ωστόσο, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Το βράδυ της Τρίτης, η πρώην παίκτρια του GNTM βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια που πέρασε το αγαπημένο συγγενικό της πρόσωπο.

«Ήταν πολύ δύσκολες ώρες αυτές που ζήσαμε. Εγώ σε κάποια φάση νόμιζα ότι δεν θα την βρούμε ποτέ. Όταν ενημερώθηκα από τον πατέρα μου ότι αγνοείται η ξαδέρφη μου, νόμιζα ότι απλά δεν σήκωνε το κινητό. Ο θείος μου ήξερε ότι βγήκε με τις φίλες της για ψώνια. Σε ποια περιοχή ήταν δεν το ήξερε. Από το άγχος εγώ ανέβασα πυρετό. Έχω πάρα πολύ καιρό να την δω, οπότε αγχώθηκα πάρα πολύ. Ξυπνούσα στον ύπνο μου γιατί νόμιζα όταν την έβλεπε μπροστά μου και ζητούσε βοήθεια. Την βρήκαμε μετά από 18 ώρες και τώρα νοσηλεύεται ακόμα. Τις δυο πρώτες ώρες ήταν σε κώμα και δεν μπορούσε να συνέλθει. Η μία κοπέλα που ήταν μαζί της, μάλιστα, μου είπε η μητέρα μου ότι ήταν σαν πεθαμένη. Τώρα έχει ξυπνήσει και ετοιμάζεται να μπει για ένα χειρουργείο καθώς κινδυνεύει να χάσει το δεξί της πόδι. Δώσαμε όλοι οικογενειακώς αίμα, ακόμα και από το Open προσφέρθηκαν τα παιδιά… Εύχομαι να γίνει καλά η ξαδέρφη μου…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More