Μελέτη Μάνεσης: Το καυτό παρασκήνιο της κόντρας που έφθασε στα άκρα!

Η κόντρα του Ελεονώρας Μελέτη και του Νίκος Μάνεσης έφτασε στα άκρα. Οι δυο συνεργάτες δεν μιλιούνται πλέον μεταξύ τους ενώ η διεύθυνση ειδήσεων αλλά και η διοίκηση προσπαθεί να βρει μια λύση και να … κατευνάσει τα πνεύματα 

Η κόντρα  των δυο δημοσιογράφων, ξεκίνησε από την προετοιμασία της εκπομπής καθώς υπήρχε διαφωνία ως προς το περιεχόμενο.

Η παρουσιάστρια πίστευε σε ένα πιο κοινωνικό περιεχόμενο με θέματα και συνεντεύξεις σαν αυτές που παρουσίαζε στη βραδινή της εκπομπή, ενός ο Νίκος Μάνεσης επέμενε σε ένα κόνσεπτ που προσομοίαζε με αυτό που παρουσιάζει ο ίδιος το Σαββατοκύριακο.

Η εκπομπή στελεχώθηκε με τους δικούς του συνεργάτες και με εκείνον να έχει την επιμέλεια. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν η συμμετοχή του Νίκου Μάνεση να έγινε λόγω της πρόθεσης του σταθμού να περικόψει τις απολαβές του όπως έκανε άλλωστε με όλα τα παλιά συμβόλαια του καναλιού, όταν αυτό άλλαξε χέρια.

Προς τα έξω η διαφωνία των δυο δημοσιογράφων επί του περιεχομένου,  βγήκε ως αγαστή συνεργασία με τον Νίκο Μάνεση να βγάζει την Ελεονώρα στην εκπομπή του και στο δελτίο του, ενώ στο τρέιλερ να φαίνεται ως ο συντονιστής του όλου εγχειρήματος.

Όταν ωστόσο η εκπομπή δεν έφερε τα απαιτούμενα νούμερα τηλεθέασης, άρχισαν τα… όργανα! Σύμφωνα με πηγές μέσα από την Alpha, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, εμφανιζόταν στο γραφείο της Eλεονώρας με ένα πάκο προτάσεων για θέματα που όπως διαπίστωνε η παρουσιάστρια στην πορεία είχαν παρουσιαστεί στο παρελθόν είτε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση είτε στην εκπομπή της συζύγου του Φαίης Μαυραγάνη! Εκείνη, απέρριπτε τα θέματα, ζητώντας πρωτογενές υλικό.

Όταν η Ελεονώρα Μελέτη επέμεινε στην αλλαγή περιεχομένου μη πιστεύοντας ότι τα χαλαρά θέματα του Σαββατοκύριακου έχουν τύχη στο καθημερινό πρόγραμμα, η απόφαση του σταθμού ήταν  να παραμείνει  η εκπομπή πιστή στο αρχικό  κόνσεπτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Ελεονώρα Μελέτη και Νίκος Μάνεσης αντάλλαξαν κουβέντες που έφθασαν μέχρι τη διοίκηση του καναλιού. Ο δημοσιογράφος φέρεται να είπε στην παρουσιάστρια ότι ο χειρισμός που κάνει στα θέματα δεν είναι ο απαιτούμενος, θίγοντας έτσι την επαγγελματική της δεινότητα. Τα πνεύματα άναψαν ενώ πληροφορίες θέλουν και άλλους δημοσιογράφους της εκπομπής να έχουν θιγεί από ανάλογα σχόλια.

Η διευθύντρια ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού Άρτεμις Δήμου ζήτησε από την Ελεονώρα Μελέτη να βρεθεί ένα τρόπος να… ηρεμήσουν τα πνεύματα αλλά η παρουσιάστρια μετά τα όσα ειπώθηκαν για την επαγγελματική της αρτιότητα, δεν είχε καμία διάθεση να χτυπήσει την πόρτα του συνεργάτη της για να τα βρουν.

Ο Νίκος Μάνεσης με δηλώσεις του  στο ΤLIFE, έκανε λόγο για διαρροές φωτογραφίζοντας την Ελεονώρα Μελέτη και τόνισε: “Εγώ σταμάτησα εδώ και πολλές μέρες να παρακολουθώ τη ροή της εκπομπής. Δεν έχουμε τσακωθεί αλλά δεν έπρεπε και εγώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου; Εγώ απηχώ τις θέσεις του σταθμού εκτός από τις δικές μου θέσεις, οπότε αν θέλετε να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο γραφείο τύπου του σταθμού.  Πληροφορίες  πάντως κάνουν λόγο πως στην παρουσιάστρια δεν αναφέρθηκε καμιά αποχώρηση του Νίκου Μάνεση από την εκπομπή “Ώρα για Μελέτη”.

Η Ελεονώρα στην εκπομπή της χθες στο ραδιόφωνο είπε προς τον ραδιοφωνικό της συνεργάτη, Νικόλα Ράπτη.
«Αναφέρεσαι στα δημοσιεύματα που λένε ότι παραιτήθηκα; Εγώ αγάπη μου είμαι σκυλί μαύρο! Του πολέμου! Δεν παραιτούμαι ποτέ. Ειδικά όταν δεν έχω την ευθύνη… «Γενικώς είμαι της άποψης ότι δεν παραιτείσαι, δίνεις τη μάχη σου μέχρι το τέλος είτε με νίκη είτε με ήττα. Δεν είναι και κακό να χάνεις κάποιες φορές, ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο και τη θεματολογία εκεί είναι που δεν παραιτείσαι. Θα παραιτηθείς για κάτι που δεν έχεις ευθύνη; Πας καλά και συ; Τι μηνύματα κοινωνικά είναι αυτά που περνάς στους ακροατές;

 

 

 

Read More

And More