Μελέτης Ηλίας: Δες για πρώτη φορά το εσωτερικό του σπιτιού του – Είναι εντυπωσιακό! [pics]

Μελέτης Ηλίας: Δες για πρώτη φορά το εσωτερικό του σπιτιού του – Είναι εντυπωσιακό! [pics] | tlife.gr

Ο Μελέτης Ηλίας είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Για τον λόγο αυτό, το Σάββατο που μας πέρασε, ο ηθοποιός ανέλαβε τον επίσημο λογαριασμό των «Θεατρικών Σκηνών» στο Instagram και μοιράστηκε με τους followers της εταιρίας παραγωγής θεαμάτων φωτογραφίες από μια τυπική μέρα του.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, o τηλεοπτικός Σάββας Τριανταφύλλου της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Το Σόι Σου», δημοσίευσε μια φωτογραφία που έβγαλε ενώ έπαιζε με την κόρη του στο σπίτι τους, δείχνοντας για πρώτη φορά το εσωτερικό του σπιτιού του. Όπως θα διαπιστώσετε, το σαλόνι και η τραπεζαρία που φαίνονται είναι άκρως εντυπωσιακά, ενώ σε επόμενη ανάρτησή του, μας έδειξε πώς χαλαρώνει στην κρεβατοκάμαρά του, όταν δεν έχει δουλειά.

Το σίγουρο είναι πώς το γούστο δεν είναι μόνο δικό του, καθώς το χεράκι της στη διακόσμηση του σπιτιού έχει συμβάλει και η σύζυγός του, Θέμιδα Βουτσινά, με την οποία ο Μελέτης είναι full in love αρκετά χρόνια.

Δες τις φωτογραφίες:

READ more