Μελέτης Ηλίας: Στα μπουζούκια με την γοητευτική σύζυγό του! [pics]

Μελέτης Ηλίας: Στα μπουζούκια με την γοητευτική σύζυγό του! [pics] | tlife.gr

Ο Μελέτης Ηλίας και η Θέμιδα Βουτσινά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους πορεύονται αδιάσπαστα και µε πολλή αγάπη εδώ και περίπου δώδεκα χρόνια, ενώ αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία υπεραγαπούν και φροντίζουν πάντα να βρίσκουν χρόνο για να περνούν μαζί τους.

Ο ηθοποιός και η γοητευτική οδοντίατρος, αθόρυβα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, βιώνει πολύ ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές. Μάλιστα, παρά τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα που έχει τα τελευταία τρία χρόνια ο Μελέτης, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στη ζωή και την καθημερινότητά τους.

Μέσα στο φορτωμένο επαγγελματικά πρόγραμμά του, λοιπόν, το ερωτευμένο ζευγάρι φροντίζει να αφιερώνει χρόνο στη σχέση του, κάνοντας συχνά βραδινές εξόδους μόνο για δύο, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που επιλέγει να διασκεδάσει σε κάποιο νυχτερινό κέντρο μαζί με αγαπημένους του φίλους.

Αυτό συνέβη και πρόσφατα, όταν ο Μελέτης και η Θέμιδα βρέθηκαν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και γλέντησαν με την παρέα τους, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Καθ΄όλη τη διάρκεια της βραδιάς, δεν έφυγε λεπτό ο ένας από το πλευρό του άλλου, ενώ πόζαραν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι στον φωτογραφικό φακό.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NPD Photo Agency

READ more