Μελίνα Μακρή: Έκοψε και έβαψε τα μαλλιά της – Δες το νέο look [pic]

Η Μελίνα Μακρή είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της, που έχουν στο βιογραφικό τους πολλές επιτυχίες. Η γνωστή τραγουδίστρια διαθέτει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram και καθημερινά επικοινωνεί με τους followers της, δείχνοντάς τους κάποια στιγμιότυπα από τη ζωή της. Αυτή τη φορά, η ίδια θέλησε να μοιραστεί την αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση!

Η Μελίνα Μακρή λοιπόν αποφάσισε να ανανεώσει το hair look της και έτσι έκοψε και έβαψε τα μαλλιά της! Όπως θα δεις, η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε να κόψει τα μαλλιά της καρέ και να βάψει ξανθά, αλλαγή που ενθουσίασε τους διαδικτυακούς φίλους της! “Did you know? Your own real natural hair is better! Thanks to @dimitris_hairr I have all my hair back healthier than ever!” (Δεν το ξέρατε; Τα δικά σου φυσικά μαλλιά είναι τα καλύτερα! Έχω τα μαλλιά μου πίσω πιο υγιή από ποτέ!), σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Μελίνα Μακρή έχει κατά καιρούς κάνει πολλές αλλαγές στα μαλλιά της είτε σχετικά με το χρώμα είτε σχετικά με το μήκος, φορώντας extension, συνεπώς τα έχει ταλαιπωρήσει αρκετά.

Δες τις φωτογραφίες:

Με γεια!

Read More

And More