Μελίνα Μακρή: “Μου λείπουν πολύ οι Vegas”

Η Μελίνα Μακρή κατάφερε να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές συγκρότημα Vegas και να ξεχωρίσει όχι μόνο για τη φωνή της αλλά και για το εκκεντρικό στιλ της.

Το 2016 ωστόσο, αποφάσισε να αποχωρήσει από το συγκρότημα προκαλώντας έκπληξη στους θαυμαστές της και να ακολουθήσει τη δική της καριέρα ενώ τη θέση της πήρε η Κατερίνα Κουκουράκη. Πολλοί ήταν, μάλιστα, εκείνοι που θέλησαν να μάθουν αν ο λόγος που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση ήταν κάποια  παρεξήγηση με τα υπόλοιπα μέλη. 

Τόσο η ίδια, όσο και οι πρώην συνεργάτες της σε σχετικές δηλώσεις τους φροντίζουν πάντα να αναφέρουν πως οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές.

Σήμερα, η Μελίνα Μακρή μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αποκάλυψε πως οι Vegas της λείπουν πολύ, μιας και μαζί τους πέρασε 8 εκπληκτικά χρόνια.

“Μου λείπουν πολύ!! Περισσότερο μου λείπουν οι βόλτες μας και τα αστεία μας! Μαζί με τα αδέρφια μου πέρασα 8 χρόνια από τη ζωή μου”, έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Read More

And More