Μελίνα Μακρή: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά τη γέννηση του γιου της – «Ήταν δύσκολη εγκυμοσύνη»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μελίνα Μακρή, καθώς την περασμένη Πέμπτη έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική τομή, το οποίο βέβαια ήρθε νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Η Μελίνα Μακρή έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» όπου αποκάλυψε τις δυσκολίες που πέρασε στην εγκυμοσύνη της. Η τραγουδίστρια είναι ενθουσιασμένη και ερωτευμένη με τον γιο της!

«Ήρθε νωρίτερα το αγοράκι μου. Μας ξάφνιασε. Όλα πήγαν καλά, δόξα το Θεό. Είναι εδώ και τον χαίρομαι! Είναι μαγικό, αλλάζει ο κόσμος και η ζωή σου. Είμαι πολύ χαρούμενη, τον χαζεύω με τις ώρες. Ήταν δύσκολη η εγκυμοσύνη μου, απαιτητική και η γέννα ήταν δύσκολη βέβαια. Ήταν μια εγκυμοσύνη που έκανα αντιπηκτικές ενέσεις, είχα αυξημένο το ζάχαρο.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης έσπασαν τα νερά, είναι πρωινός τύπος! Έχει άποψη, ήθελε να έρθει το πρωί. Πήγαινα να κοιμηθώ γιατί είμαι βραδινός τύπος. Πηγαίναμε φυσιολογικό αλλά προς το τέλος έκανα καισαρική. Βίωσα και τα δύο. Είναι πολύ σημαντικό για τις μαμάδες να μας στηρίζουν οι άντρες μας. Ο σύζυγος μου ήταν δίπλα μου, βράχος» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μελίνα Μακρή.

Read More

And More