Μελίνα Μακρή: Παραμένει στην θερμοκοιτίδα ο νεογέννητος γιος της – Το μήνυμα της τραγουδίστριας

Η Μελίνα Μακρή έφερε στον κόσμο πριν μια εβδομάδα ακριβώς ένα υγιέστατο αγοράκι. Η αγαπημένη τραγουδίστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο ο νεογέννητος γιος της επειδή γεννήθηκε 20 ημέρες νωρίτερα αναγκάστηκε να τον αφήσει στο νοσοκομείο.

Με νέα της ανάρτηση στα social media, το μεσημέρι της Παρασκευής, η Μελίνα Μακρή αποκάλυψε ότι το νεογέννητο μωράκι της θα παραμείνει στην θερμοκοιτίδα, μέχρι να βάλει κι άλλο βάρος.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την αγάπη σας! Ο μπέμπης μας θα μείνει για λίγες μέρες στην θερμοκοιτίδα, μέχρι να βάλει βάρος γιατί βγήκε μικρούλης! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαιρετικό γιατρό μου @dr.lampros.dimolenis που με την στήριξη, το κουράγιο, την ψυχραιμία και την εμπειρία του έφερε στον κόσμο το πρώτο μας παιδάκι, παρ’ όλες τις αντιξοότητες που βίωσα το τελευταίο διάστημα…

Σε όλες τις μανούλες που περιμένουν να πάρουν αγκαλιά το μωράκι τους, ξέρω πως νιώθετε, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό που περνάτε τώρα, θα περάσει γρήγορα και θα ζήσετε πολύ ευτυχισμένες στιγμές με αυτό το πλασματάκι. Όλα θα πάνε καλά!» έγραψε η Μελίνα Μακρή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μelina Makri (@melina_makris)

Read More

And More