Μελίνα Μακρή: Το πρόβλημα υγείας και τα 10 κιλά που πήρε σε τρεις μήνες!

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια και την ξαφνική αλλαγή που είχε στην εμφάνισή της μίλησε μεταξύ άλλων η Μελίνα Μακρή στο περιοδικό People και στην Γωγώ Θωμά. Η Μελίνα Μακρή εδώ και χρόνια αντιμετώπιζε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της, κάτι που είχε και ψυχικό κόστος, αλλά είχε αντίκτυπο και στην εικόνα της.

Το πρόβλημα της υγείας της, δεν την έφερε αντιμέτωπη μόνο με τις κρίσεις πανικού, αλλά και με την ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή της. «Πριν αποχωρίσω από τους Vegas, σε ένα διάστημα τριών μηνών πήρα ξαφνικά δέκα κιλά. Ήξερα ότι έχω θυρεοειδή, αλλά τότε είχε απορρυθμιστεί εντελώς. Πάντα έκανα γυμναστική και δεν είχα αλλάξει τίποτα στη ζωή μου. Μου έκανε εντύπωση λοιπόν το γεγονός ότι έπαιρνα κιλά. Φρίκαρα και άρχισα να το ψάχνω. Έκανα εξετάσεις και το ανακάλυψα, γιατί ο θυρεοειδής είναι ύπουλη ασθένεια. Με τη σωστή δοσολογία της αγωγής μου κατάφερα να χάσω τα κιλά σταδιακά» τονίζει.

Η άσκηση είναι εδώ και χρόνια για εκείνη τρόπος ζωής. «Θα κάνω τη γυμναστική μου σε καθημερινή βάση, στο σπίτι, ενώ τον τελευταίο χρόνο δοκίμασα και το Body Miha (σ.σ. μέθοδος εκγύμνασης που βασίζεται στην ηλεκτρομυϊκή διέγερση). Σε γενικές γραμμές προσέχω και τη διατροφή μου, χωρίς να κάνω ακραία πράγματα. Απλά έχω βγάλει από το διαιτολόγιό μου το λευκό ψωμί, τα αναψυκτικά και το αλκοόλ».

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More