Μελίνα Μακρή: Το πρώτο της μήνυμα μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο YFSF!

Η Μελίνα Μακρή ήταν από τους καλλιτέχνες που έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση στο φετινό Your Face Sounds Familiar και δικαίως βρέθηκε στους τέσσερις φιναλίστ! Ο μεγάλος τελικός του show μεταμφιέσεων προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ίαν Στρατής. Η δημοφιλής τραγουδίστρια κατέκτησε την τρίτη θέση και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη που κατάφερε να φτάσει ως εκεί. Μάλιστα, στον τελικό βρέθηκε και ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος ευχήθηκε στην Μελίνα τα καλύτερα.

Πριν λίγη ώρα, η γλυκιά Μελίνα δημοσίευσε ένα μήνυμα για το τέλος του Your Face Sounds Familiar, για την εμπειρία της ενώ ευχαρίστησε όλους όσους την βοήθησαν και την στήριξαν σ’ αυτό το ταξίδι: “Το YFSF ήταν ένα ταξίδι απρόσμενο για εμένα, μια εμπειρία που με άλλαξε και θα μου μείνει αξέχαστη! Χαίρομαι που ήμουν μέρος μιας τέτοιας μεγάλης παραγωγής και συνεργάστηκα με τόσο αξιόλογους ανθρώπους και ταλαντούχους καλλιτέχνες! Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρώπους που εργάστηκαν, μας στήριζαν και μας βοηθούσαν μπροστά και πίσω από της κάμερες, στους συνεργάτες μου που με στήριξαν σε όλη αυτή τη διαδρομή, στην όμορφη παρέα των συμπαικτών μου και σε όλους εσάς που μου δείξατε την αγάπη και την υποστήριξη σας!!”

View this post on Instagram

Το YFSF ήταν ένα ταξίδι απρόσμενο για εμένα,μια εμπειρία που με άλλαξε και θα μου μείνει αξέχαστη!Χαίρομαι που ήμουν μέρος μιας τέτοιας μεγάλης παραγωγής και συνεργάστηκα με τόσο αξιόλογους ανθρώπους και ταλαντούχους καλλιτέχνες!Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρώπους που εργάστηκαν,μας στήριζαν και μας βοηθούσαν μπροστά και πίσω από της κάμερες, στους συνεργάτες μου που με στήριξαν σε όλη αυτή τη διαδρομή, στην όμορφη παρέα των συμπαικτών μου και σε όλους εσάς που μου δείξατε την αγάπη και την υποστήριξη σας!!! love you all!! I have nothing……if I don't have you! ❤️❤️❤️ #yfsf_ant1 #yfsfgreece #melinamakris #whitneyhouston #final #liveperformance #livesinging

A post shared by Μelina Makri (@melina_makris) on

Η Μελίνα Μακρή ερμήνευσε χθες το τραγούδι “I have nothing” της Whitney Houston από την ταινία “The bodyguard” του 1992.

Read More

And More