Μελίνα Μακρή: Βαφτίζει τον γιο της και αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες – Αυτό είναι το όνομα που θα πάρει

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Μελίνα Μακρή, καθώς πριν από λίγους μήνες έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Η τραγουδίστρια μαζί με τον σύζυγό της, Φράνκι Λουβάρη από εκείνη την ημέρα ζουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές, με την τρυφερή μανούλα να μοιράζεται κάποιες από αυτές με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Η Μελίνα Μακρή παραχώρησε συνέντευξη στη Χριστιάνα Κοχλατζή και την εκπομπή Happy Day, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τη βάφτιση του γιου της και αποκάλυψε το πώς βίωσε το πρώτο διάστημα μετά τη γέννησή του.

«Η βάφτιση είναι 10 Σεπτεμβρίου και θα γίνει στην Αρτάκη στη Χαλκίδα, λόγω του ότι είναι σύζυγός μου από εκεί. Θα τον ονομάσουμε Γιάννη, είναι το όνομα το πεθερού μου αλλά δεν θα αποκαλύψω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί θέλω να είναι έκπληξη», είπε αρχικά η Μελίνα Μακρή.

Σχετικά με τον ρόλο της ως μητέρα, η Μελίνα Μακρή εξήγησε: «Είναι πολύ διαφορετικά, σίγουρα αλλάζει η ζωή σου εντελώς και ριζικά. Το μωρό έχει τους κολικούς τώρα, είναι το πρώτο διάστημα. Αρκετό κλάμα και γκρίνια και πολύ αϋπνία. Με τον σύζυγό μου δεν κάνουμε βάρδιες, το έχω αναλάβει εξ ολοκλήρου εγώ, γιατί ήθελα να δω πόσο μπορώ να αντέξω».

«Κάθε γυναίκα το βιώνει διαφορετικά. Εγώ το βίωσα δύσκολα από την αρχή μέχρι το τέλος. Γέννησα πρόωρα εξαιτίας του κορονοϊού, μετά επειδή ήταν πρόωρο το μωρό είχε πολύ ταλαιπωρία στο σπίτι, μετά έκατσε θερμοκοιτίδα το μωρό και αυτό εμένα με διέλυσε. Δεν σε προετοιμάζει κανείς για αυτό που ζεις, ειδικά για το πρώτο τρίμηνο», συμπλήρωσε η Μελίνα Μακρή. 

Read More

And More