Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Είναι αχώριστοι! Έναν χρόνο ζευγάρι και παντού μαζί

Η Μελίνα Νικολαΐδη ζει το δικό της παραμύθι, καθώς εδώ και έναν χρόνο σχεδόν είναι ζευγάρι με τον γοητευτικό personal trainer, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Η 19χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη και ο σύντροφός της μπορεί στην αρχή να ήταν περισσότερο… μυστικοπαθείς με τη σχέση τους, ωστόσο πλέον δεν έχουν κανέναν λόγο να κρύβουν τον έρωτά τους. Η Μελίνα Νικολαΐδη σχεδόν καθημερινά πηγαίνει για προπόνηση στο γυμναστήριο του συντρόφου της, ενώ ο Αλέξανδρος Πολυ

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)

χρονιάδης τη συνοδεύει στις περισσότερες εξόδους της.

 

Μάλιστα, πριν λίγες εβδομάδες οι δυο τους απαθανατίστηκαν στα παρασκήνια των MAD VMA 2023! Η 19χρονη Μελίνα βρέθηκε στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή και φυσικά το αγόρι της δεν θα μπορούσε να μη τη συνοδεύσει στα βραβεία. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και full in love!

Μάλιστα πριν λίγες εβδομάδες απόλαυσαν και τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές τους για φέτος! Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ταξίδεψαν στην Ίο και έζησαν ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από την πρωτεύουσα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @melina.nikolaidi

Η Μελίνα Νικολαΐδη λατρεύει το αγόρι της και ειδικά στα γενέθλιά του δεν θα μπορούσε να μην του διοργανώσει την πιο όμορφη έκπληξη.

Πριν μερικές ημέρες, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έκλεισε τα 35 του χρόνια και η σύντροφός του έφερε όλους τους φίλους του για να σβήσουν την τούρτα γενεθλίων του.

Στη νέα της ανάρτηση την Πέμπτη 6 Ιουλίου, η Μελίνα καμάρωσε ξανά τον αγαπημένο της σε αγώνα beach volley:

Read More

And More