Μελίνα Νικολαΐδη: Έτσι επιβεβαίωσε τη σχέση τους ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης – Η τρυφερή φωτογραφία

Η Μελίνα Νικολαΐδη πρόσφατα ξεκίνησε τη νέα της ζωή στο Λονδίνο, ωστόσο η καρδιά της χτυπά δυνατά πίσω στην Ελλάδα για τον νέο της σύντροφο.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες είναι ζευγάρι με την κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη.

Η αποκάλυψη για τη σχέση τους έγινε όταν η Μελίνα Νικολαΐδη βρέθηκε στο γήπεδο για να δει τον αγαπημένο της δημοσιεύοντας και ένα story στο instagram απαθανατίζοντάς τον κατά την διάρκεια του αγώνα.

Όπως παρουσίασε αργότερα η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ANT1, πρόκειται για τον γοητευτικό 34χρονο επιχειρηματία – ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στα νότια προάστια. Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης παράλληλα παίζει και βόλεϊ στην ομάδα της ΑΕΚ.

Πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή με ανάρτησή της στο instagram αποκάλυψε πως ο σύντροφος της κόρης της είναι και ο προσωπικός της γυμναστής – Δες ΕΔΩ τη φωτογραφία

Η Μελίνα Νικολαΐδη πρόσφατα επέστρεψε για λίγο στην Ελλάδα, όπου και πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στους γονείς της αλλά και τον νέο της σύντροφο.

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα για τη σχέση του με την Μελίνα να δημοσιεύει στο instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο πιάνοντας σφιχτά το χέρι του καλού της, με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη να αναδημοσιεύει την ανάρτηση αποκαλύπτοντας έτσι για πρώτη φορά πως είναι σε σχέση με την όμορφη κόρη της Δέσποινας Βανδή.

Το στιγμιότυπο με το οποίο το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του:

Δέσποινα Βανδή: «Έφυγε το παιδάκι μου»

Σε πρόσφατη συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Δέσποινα Βανδή είχε μιλήσει για το νέο ξεκίνημα της κόρης της στο Λονδίνο και τις σπουδές στην υποκριτική.

«Έφυγε το παιδάκι μου. Η Μελίνα σπουδάζει υποκριτική. Πηγαίναμε για νομική, αλλά τον Δεκέμβριο αποφάσισε πως αυτό θέλει. Πάντα έλεγα στα παιδιά μου να κυνηγούν τα όνειρά τους και τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να ανταποκριθώ σε αυτό. Ό,τι και αν αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους τα παιδιά μου, εγώ θα είμαι δίπλα τους», δήλωσε η Δέσποινα Βανδή.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More