Μελίνα Νικολαΐδη: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση χωρίς την Δέσποινα Βανδή!

Το βράδυ της Πέμπτης, η θεατρική παράσταση “Μαρία η Πενταγιώτισσα” ξεκίνησε την καλοκαιρινή περιοδεία της από το Κηποθέατρο Παπάγου και πολλά ήταν τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz που έδωσαν το παρών. Μεταξύ των αυτών και η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα Νικολαΐδη. Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό βλέπουμε συχνά την γνωστή τραγουδίστρια να συνοδεύεται σε διάφορες δημόσιες εκδηλώσεις από την κόρη της, όμως χθες η Μελίνα Νικολαΐδη ήταν μόνη.

Η κόρη της γνωστής τραγουδίστριας και παρουσιάστριας φαίνεται πως ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς της, αφού όσο μεγαλώνει της μοιάζει όλο και περισσότερο. Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι 15 χρονών και πλέον δεν διστάζει να ποζάρει  στους φωτογράφους. Φορώντας ένα midi πράσινο φόρεμα με σχέδια, ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα με λίγο τακούνι και έχοντας τα μαλλιά της κάτω, η Μελίνα Νικολαΐδη χαμογέλασε στον φωτογραφικό φακό του TLIFE. Βέβαια, η επιλογή της συγκεκριμένης παράστασης δεν είναι τυχαία, αφού η κόρη της Δέσποινας Βανδή διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Δανάη Μπάρκα, η οποία συμμετέχει στο έργο.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η Μαρία η Πενταγιώτισσα, κατά κόσμον Μαρία Δασκαλοπούλου, ήταν γνωστή στο χωριό της – Πενταγιοί Φωκίδας – για τις ερωτικές της περιπέτειες. Εραστές και αγαπητικοί δημιουργούσαν συχνά επεισόδια, ενώ η ίδια θεωρείται μέχρι σήμερα μία από τις πρώτες φεμινίστριες στην Ελλάδα.Ο λαός τραγούδησε την ομορφιά της και τα ερωτικά της καμώματα: «Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά και στο Χρισσό κριάρια / και στης Μαρίας την ποδιά σφάζονται παληκάρια.. Μαρίτσα Πενταγιώτισσα, μωρή δασκαλοπούλα, / εσύ τα ’καμες ούλα!». Με όχημα την ιστορία της θρυλικής Μαρίας του τόπου μας ο Μποστ και πάντα «σε ζωντανή σύνδεση» σαρκάζει τους θεσμούς και αμφιβάλλει για τη νέα κοινωνική πραγματικότητα.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More