Μενεγάκη: οι νέες φωτογραφίες και η αποχώρηση

Μία εβδομάδα πέρασε από τότε που η Ελένη Μενεγάκη είδε για ακόμα φορά την προσωπική της ζωή να γίνεται πρωτοσέλιδο.Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το περιοδικό ΟΚ απεικονίζουν την απογευματινή της βόλτα έχοντας στην συντροφιάς τον Ματέο Παντζόπουλο.

Όμως τα δύσκολα δεν πέρασαν για την Ελένη. Αύριο κυκλοφορούν νέες φωτογραφίες της γνωστής παρουσιάστριας με το φημολογούμενο “τρίτο πρόσωπο”… Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες σύμφωνα με πληροφορίες απεικονίζουν για ακόμα μία φορά την Ελένη Μενεγάκη να απολαμβάνει την παρέα του Ματέο.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ενοχλημένη με την κυκλοφορία των συγκεκριμένων φωτογραφίων. Όλο αυτό το διάστημα, εκπομπές αλλά και αρκετά δημοσιεύματα μιλούσαν για κρίση στις σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με τον κουμπάρο της Πέτρο Κωστόπουλο ο οποίος είναι ο εκδότης που δημοσιεύσε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Πάντως κάποιος έπρεπε να πληρώσει την νύφη. Και η νύφη είναι η αρχισυντάκτρια του περιοδικού ΟΚ, Χρίσλα Γεωργακοπούλου, η οποία εμφανιζόταν και στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη. Και λέμε εμφανιζόταν καθώς η σημερινή της απουσία από την εκπομπή φόύντωσε τις φημές που θέλουν την γνωστή παρουσιάστρια να την απομάκρυνε από την εκπομπή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TL!fe η συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη και της Χρίσλας Γεωργακοπούλου δεν έχει λήξει, επίσημα τουλάχιστον . Και αυτό το λέμε γιατί η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας εμφανίστηκε κανονικά σήμερα στα γραφεία της εκπομπής και το ίδιο θα πράξει και αύριο. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι της παραγωγής να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα λήξει η συγκεκριμένη συνεργασία αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι η Ελένη Μενεγάκη θεωρεί υπεύθυνη την συνεργάτιδα της.

Η Ελένη Μενεγάκη σίγουρα διανύει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ζωή της. Ο προβληματισμός της ήταν εμφανής στο γάμο του συνεργάτη της Γρηγόρη Γκουντάρα, οπού παραβρέθηκε. Μάλιστα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνηση της την ώρα της εκπομπής της μετά από ένα ξέσπασμα της Ράνιας Θρασκιά, που βρήκε σύμφωνη την Ελένη Μενεγάκη.

Read More

And More