Μένιος Φουρθιώτης: Όσα αποκάλυψε για το παρελθόν του αλλά και για τα κιλά του. “Από 150 κιλά έφθασα 43″…

“Ποτέ δεν κρύβω τι έκανα στο παρελθόν. Έχω ζήσει πολλά και έχω κάνει πολλές ακρότητες”…

O εμπορικός διευθυντής του καναλιού Ε αλλά και παρουσιαστής της εκπομπής Αποκαλυπτικά Μένιος Φουρθιώτης, μίλησε στο περιοδικό People για όλα. Για την επαγγελαμτική του σχέση με την Τζούλια Αλεξανδράτου, για τη νευρική ανορεξία αλλά και για την επιτυχία της εκπομπής του.

Για την συνεργασία του με την Τζούλια Αλεξανδράτου

“Εκείνη την περίοδο εγώ έκανα δηλώσεις, ενώ η Τζούλια μιλούσε ελάχιστα. Ήμουν ο μάνατζέρ της και την εκπροσωπούσα. Πληρωνόμουν για αυτό .Φυσικά, όλο αυτό ήταν ένα τηλεοπτικό παιχνίδι. Αν με ρωτούσες σήμερα αν θα έκανα κάτι αντίστοιχο, νομίζω πως δεν θα μπορούσα. Λόγω του νεαρού της ηλικίας μου (σ.σ.: τότε ήταν μόλις 22 ετών), δεν καταλάβαινα τη σοβαρότητα όλων όσα δήλωνα, αλλά και τι δημιουργείται όταν λες κάποια πράγματα που δεν είναι σωστά. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα έβγαζα αυτή την αντιπαθητική εικόνα που είχα προς τα έξω, διότι δεν είμαι έτσι. Δεν θα παρουσίαζα τον εαυτό μου τόσο αγενή, τόσο κακό και τόσο απρεπή απέναντι σε καταξιωμένους ανθρώπους, που πραγματικά τους εκτιμώ. Όσο μεγαλώνεις, μαθαίνεις. Αυτό που με έμαθε η συνεργασία μου με την Τζούλια ήταν η ίδια η ζωή. Σήμερα, αν και δεν έχουμε μαλώσει, δεν μιλάμε. Ο καθένας έχει ακολουθήσει το δικό του δρόμο”.

Για την νευρική ανορεξία

“Όταν ήμουν 21 ετών, πέρασα μια νευρική ανορεξία. Πάλεψα μέσα μου για να σταματήσω, πριν οδηγηθώ σε ακραία σημεία. Όλο αυτό πυροδοτήθηκε από την επιθυμία μου να γίνω αδύνατος. Κάποια στιγμή, από 150 κιλά, έφτασα να ζυγίζω 43. Πλέον παλεύω να πάρω κάποια κιλά, αλλά αισθάνομαι καλά με την εικόνα μου, γιατί είμαι πολύ καλά μέσα μου” Δηλώνει ο Μένιος Φουρθιώτης στο περιοδικό, ο οποίος κάποτε ζύγιζε 150 κιλά ενώ σήμερα είναι 50 κιλά.

Περισσότερα στο περιοδικό PEOPLE

Read More

And More