Μένιος Σακελλαρόπουλος: Έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού και μας αποκαλύπτει… τις παρενέργειες

Μπορεί τα κρούσματα κορονοϊού να είναι καθημερινά αυξημένα και να μη λένε να πέσουν κάτω από χίλια, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότεροι πολίτες εμβολιάζονται, φτάνοντας σιγά σιγά στο τέλος της πανδημίας. Το πρωί της Παρασκευής, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος πήγε να κάνει το εμβόλιο κάτά του κορονοϊού και χαμογελαστός – πίσω από τη μάσκα προστασίας του – πόζαρε με τη νοσηλεύτρια στο πλευρό του.

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca, το οποίο έχει σχολιαστεί αρνητικά, καθώς έχει σοβαρές παρενέργειες. Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, πώς δεν έπαθε τίποτα, παρά τα όσα ακούγονται!

“Ένα μεγάλο βήμα για την απελευθέρωση! Για άπλετο φως! Για την έξοδο από το τούνελ! Δεν ξέρω τι λένε κέντρα και παράκεντρα για το AstraZeneca. Δεν μου συνέβη το παραμικρό! Καμία παρενέργεια, μόνο ενέργεια! Μη διστάζει κανείς, είναι ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία!” σχολίασε ο δημοσιογράφος στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Read More

And More