Meryl Streep: Πυρά κατά της Melania και της Ivanka Trump!

Τα βέλη της ενάντια στην Μελάνια (Melania) και την Ιβάνκα Τραμπ (Ivanka Trump) εξαπέλυσε η βραβευμένη με Όσκαρ, Μέριλ Στριπ, γιατί δεν έχουν πάρει θέση δημοσίως σχετικά με τα σκάνδαλα σεξουαλικών παρενοχλήσεων και κακοποιήσεων που συγκλονίζουν τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τον Οκτώβριο η διάσημη ηθοποιός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταδίκαζε τις πράξεις του Χάρβι Γουάνστιν που αποκαλύφθηκαν από τους New York Times. Ωστόσο, της ασκήθηκε έντονη κριτική από την νεότερη συνάδελφό της Ρόζι ΜακΓκάουαν στην οποία απάντησε ότι δεν γνώριζε για τα εγκλήματα του μεγαλοπαραγωγού, ούτε κατά τη δεκαετία του 90′ όταν της επιτέθηκε ούτε κατά τις επόμενες δεκαετίες που επιτέθηκε σε άλλες.

Στη νέα συνέντευξη που έδωσε στους New York Times, η Μέριλ Στριπ εξηγεί γιατί δεν εξέδωσε ανακοίνωση αμέσως μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο. «Έπρεπε πραγματικά να σκεφτώ. Και επειδή έδειξε τη δική μου άγνοια αλλά και το πόσο κακός, το πόσο βαθιά κακός ήταν και ταυτόχρονα πόσο διπρόσωπος ήταν».

«Κάνεις ταινίες. Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για όλους. Τόσο κουτσομπολιό. Δεν ξέρεις τίποτα. Οι άνθρωποι είναι ανεξιχνίαστοι σε κάποιο βαθμό. Και είναι πραγματικό σοκ. Μερικοί από τους αγαπημένους μου ανθρώπους έχουν καταστραφεί εξαιτίας αυτού», ανέφερε η Μέριλ Στριπ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More