Μετά τα Oscar, τα βατόμουρα! Μάθε ποιοι ειναι υποψήφιοι

Μετά τα Oscar, τα βατόμουρα! Μάθε ποιοι ειναι υποψήφιοι | tlife.gr

Μια μέρα πριν ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για τα φετινά Βραβεία Όσκαρ από την Ακαδημία του Κινηματογράφου, ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Χρυσά Βατόμουρα.

Κοινό και κριτικοί δεν συμφώνησαν για ακόμα μια φορά, καθώς πρώτη ταινία σε υποψηφιότες για βραβείο Razzie είναι το τρίτο κατά σειρά sequel “Twilight Saga, Eclipse”. Η ταινία που παρακολούθησε κάθε έφηβος του πλανήτη που σέβεται τον εαυτό του και όχι μόνο, μετράει 9 υποψηφιότητες, δηλαδή… τιμήθηκε σχεδόν σε κάθε κατηγορία. Οι τρεις πρωταγωνιστές έχουν την τιμητική τους στην κατηγορία για τη χειρότερη ερμηνεία αλλά και ολόκληρο το cast είναι υποψήφιο ως το χειρότερο παρεάκι σε ταινία.

Επίσης, με 9 υποψηφιότητες τιμήθηκε η ταινία του M. Night Shyamalan, “Ο τελευταίος μαχητής του ανέμου”, ενώ και το “Sex And The City” είναι υποψήφιο σε 4 κατηγορίες, ανάμεσά τους για Χειρότερη Ταινία και για Χειρότερη Ερμηνεία όπου είναι υποψήφιες και οι τέσσερις λαμπερές πρωταγωνίστριες.

Συγκεκριμένα:
Για το Βραβείο Χειρότερου Ηθοποιού είναι υποψήφιοι οι Ashton Kutcher, Gerald Butler, Jack Black, Robert Pattinson και Taylor Lautner.

Υποψηφιότητα για το βραβείο χειρότερης ηθοποιού έχουν οι Jennifer Aniston, Miley Cyrus, Megan Fox, Kristen Stewart και το κουαρτέτο του Sex and the City.

Για το βραβείο Χειρότερης Ταινίας υποψήφιες ταινίες είναι οι Twilight Saga: Eclipse, Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου, Επικηρύσσοντας την Πρώην, Sex and the City 2, και Vampires Suck.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η κατηγορία Χειρότερης Γυναικείας Ερμηνείας στη οποία φιγουράρουν τα ονόματα των Liza Minelli, Cher και Barbra Streisand.

Τα στοιχήματα δείχνουν το Sex and the City 2 ως φαβορί για το βραβείο Χειρότερης Ταινίας.

Τα Χρυσά Βατόμουρα θα απονεμηθούν στις 26 Φεβρουαρίου 2011, μια μέρα πριν τα Όσκαρ, όπως συμβαίνει κατά παράδοση.

READ more