Μετά την Αmy και ο Moby στην Ελλάδα με 2 συναυλίες!

O Moby, o αγαπημένος performer του ελληνικού κοινού, είναι το δεύτερο μεγάλο όνομα που συμπληρώνει το εντυπωσιακό line-up του φετινού Ejekt Festival, μετά την Amy Winehouse που έχει ήδη ανακοινωθεί. Την επόμενη ημέρα, ο Moby θα δώσει μια δική του συναυλία στην Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Γης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης που έχει στο δυναμικό του πολλές μεγάλες επιτυχίες, όπως τα “We Are All Made Of Stars”, “Lift Me Up”, ‘BodyRock”, “Go”, “Feeling So Real”, “Find My Baby” και πολλά άλλα, έρχεται στη χώρα μας για δυο μοναδικές εμφανίσεις που θα γίνουν το “talk of the town”.
Στη χώρα μας, μάλιστα, ο Moby είναι από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες και αυτό δεν είναι τυχαία, αφού έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής όπως οι David Bowie, Gwen Stefani, Bono, Michael Stipe, Britney Spears, Public Enemy και εμφανίζεται επί δύο δεκαετίες στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη ως κορυφαίο όνομα και η μουσική του έχει ακουστεί σε πολλές ταινίες και διαφημίσεις.
Περισσότερες πληροφορίες για τις δύο εμφανίσεις του Moby, αλλά και για το Ejekt Festival θα βρείτε στο www.detoxevents.gr.
Το πλήρες line-up του Ejekt Festival θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Read More

And More