Μετά την Γεωργία Αβασκαντήρα αυτή είναι η γνωστή ηθοποιός που συμμετέχει στο video clip του “Better Love” [pics]

Το βράδυ της Τετάρτης κυκλοφόρησε επίσημα το τραγούδι της Κατερίνας ΝτούσκαBetter Love“, με το οποίο η τραγουδίστρια θα μας εκπροσωπήσει στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision, που θα γίνει στις 18 Μαΐου στο Τελ αβίβ του Ισραήλ.

Στο πλαίσιο εκδήλωσης της ΕΡΤ για το ανανεωμένο πρόγραμμά της, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσιάστηκε επίσημα και η ελληνική συμμετοχή. Τόσο το τραγούδι όσο και το video clip κέρδισαν αμέσως τις καλύτερες εντυπώσεις και όλοι ανυπομονούμε να το δούμε να παίρνει “σάρκα και οστά” πάνω στη σκηνή. Όπως διάβασες νωρίτερα στο TLIFE μία από τις γυναίκες που πλαισιώνουν χορευτικά την Κατερίνα είναι η σύζυγός του ηθοποιού Γιώργου Χρανιώτη, Γεωργία Αβασκαντήρα.

Ωστόσο, εκτός από την Γεωργία, στο video clip συμμετέχει και γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός. Ο λόγος για την Έλλη Τρίγγου, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση “Ερωτευμένος Σαίξπηρ” στο πλευρό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Η 29χρονη ηθοποιός με καταγωγή από την Πάτρα μεγάλωσε στην Αθήνα με την μητέρα της. Το μικρόβιο της υποκριτικής βέβαια το πήρε από τον πατέρα της. Όπως η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν, μετά την επιστροφή της από ένα ταξίδι στην Ισπανία, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική και να γίνει ηθοποιός.

Δες τα στιγμιότυπα από το video clip:

Read More

And More