Μετά την Kylie Jenner… έγκυος και η Khloe Kardashian!

Πρώτα έγινε γνωστή η είδηση πως η Kim Kardashian και ο Kanye West θα αποκτήσουν και νέο μέλος στην οικογένειά τους, μέσω παρένθετης μητέρας. Ακολούθησε η είδηση της εγκυμοσύνης της 20χρονης αδελφής της Kylie Jenner και τώρα ένα ακόμη μέλος της διάσημης οικογένειας φαίνεται πως περιμένει νέο baby boom.

Ο λόγος για την Khloe Kardashian που σύμφωνα με δημοσίευμα του E! News διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Η 33χρονη reality star περιμένει το πρώτο της παιδί με τον 26χρονο μπασκετμπολίστα Tristan Thomspon και είναι στα καλύτερά της, όπως αποκάλυψε το περιβάλλον της. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει πριν από ένα χρόνο και συναντήθηκε πρώτη φορά το Σεπτέμβρη του 2016 σε “ραντεβού στα τυφλά” που είχαν κανονίσει οι φίλοι τους.

Τώρα όμως, μετά την ανακοίνωση των ευχάριστων νέων και οι δυο είναι στα καλύτερά τους: “Είναι απίστευτα ενθουσιασμένοι. Δεν βιάζονται να το ανακοινώσουν δημόσια και μόλις την περασμένη εβδομάδα ένιωσαν άνετα για να πουν τα ευχάριστα στο φιλικό τους περιβάλλον”, αποκάλυψε άνθρωπος που τους γνωρίζει καλά!

Read More

And More