“Μετακίνηση 6” για την Τόνια Σωτηροπούλου – Βόλτα στο Ζάππειο με την καλύτερη παρέα! Φωτογραφίες

Οι μέρες της καραντίνας που φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους και όλοι ανυπομονούμε για την επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς ζωής. Την ίδια ώρα, η θερμοκρασία έχει ήδη αρχίσει να ανεβαίνει πολύ, τόσο που αν είχαμε ξαπλώστρα θα βγαίναμε στο μπαλκόνι για ηλιοθεραπεία.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία στηρίζει την προσπάθεια του υπουργείου Υγείας με τον δικό της τρόπο, παραμένει για λίγο ακόμα κλεισμένη στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια, ενώ επικοινωνεί με τους φίλους της μέσω τηλεφώνου και με τους θαυμαστές της από τα social media, στα οποία είναι πολύ ενεργή.

Η μελαχρινή ηθοποιός αποφεύγει τις άσκοπες μετακινήσεις και βγαίνει έξω μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, όπως για να κάνει βόλτα την αγαπημένη της τετράποδη φίλη, Στέλλα. Μία τέτοια έξοδο έκανε πρόσφατα η Τόνια, εκμεταλλευόμενη τον ηλιόλουστο καιρό.

Φορώντας τα αθλητικά της, πήρε την σκυλίτσα της από το λουρί και περπάτησαν για ώρα στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο η ίδια αγαπά ιδιαίτερα. Όταν έφτασαν, όμως, στο Ζάππειο, η Τόνια άφησε ελεύθερη την χαριτωμένη Στέλλα να τρέξει στο γρασίδι κι εκείνη την ακολουθούσε περπατώντας, δείχνοντας να το απολαμβάνει.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More