Μετακομίζει ο Γρηγόρης…

Μετακομίζει απόψε ο Γρηγόρης, όχι γιατί χωρίζει, αλλά γιατί ς γνωστόν αλλάζει η μέρα και η ώρα μετάδοσης της εκπομπής του. Ο “Ομορφος κόσμος” του πια θα μας ταξιδεύει κάθε Πέμπτη βράδυ στις 10.00 και όχι κάθε Σάββατο στις 9.00, μιας και από αυτό το Σάββατο βγαίνει στον αέρα μέσα από το Μεγάλο Κανάλι, το νέο τηλεπαιχνίδι “Minute to win it”, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο Γρηγόρης ,λοιπόν, ξεκινά σήμερα ένα απίστευτο ταξίδι, εντός και εκτός Αθηνών, αναλαμβάνοντας να παραδώσει δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης λαμβάνει μια φωτογραφία από μια θαυμάστριά του, και με τη σειρά του, μέσω της εκπομπής, στέλνει 10 ευρώ σε έναν φίλο του στην Αθήνα.

Ο Γρηγόρης δίνει στην Αθηνά Οικονομάκου ένα κόσμημα από έναν θαυμαστή της. Η Αθηνά στέλνει το αγαπημένο της φουλάρι στον καλύτερό της φίλο στην Θεσσαλονίκη.Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου λαμβάνουν ένα ζευγάρι γυαλιά και στέλνουν ένα τάπερ με σπιτικό φαγητό σε μια φίλη τους.

Λίγο πιο παραδοσιακά κινείται ο Τάκης Σπυριδάκης, ο οποίος λαμβάνει ένα μαχαίρι από την Κρήτη και στέλνει ένα φλασκί σε έναν καλό του φίλο στο Βόλο. Ο Δημήτρης Καμπουράκης παραλαμβάνει ένα κρητικό μαντήλι και στέλνει ένα κομπολόι σε έναν παλιό του φίλο.

Και τέλος ο Γρηγόρης δίνει στον Τρύφωνα Σαμαρά ένα δαχτυλίδι από την μεγαλύτερή του θαυμάστρια και μεταφέρει για λογαριασμό του ένα βιβλίο, σε έναν καλό του φίλο.

Read More

And More