Μετανιωμένος ο δολοφόνος του Π. Φύσσα – «Έκλεισα δυο σπίτια» είπε στην απολογία του ο Γ. Ρουπακιάς

«Έκλεισα δυο σπίτια, το δικό του και το δικό μου» ήταν η πρώτη κουβέντα που είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο άνθρωπος που μαχαίρωσε και σκότωσε τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης προς την Τετάρτη τον 34χρονο Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς επέμεινε στην υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε από την πρώτη στιγμή, πως ήταν σε αυτοάμυνα. Πως δέχτηκε επίθεση και γι’ αυτό τράβηξε μαχαίρι. Δήλωσε μετανιωμένος και συγκλονισμένος. «Δεν καθόμουν να φάω πέντε μπουνιές για να μη γίνει όλο αυτό;» είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Ρουπακιάς υποστήριξε στην απολογία του στην 6η ανακρίτρια Πειραιά πως έπινε τον καφέ του σε κάποια καφετέρια και μετά σηκώθηκε να φύγει. Είδε μια ομάδα συγκεντρωμένη και στο απέναντι πεζοδρόμιο άλλη παρέα. Έκανε αναστροφή γιατί δεν έβρισκε να παρκάρει, υποστήριξε.

Και επέμεινε στην αυτοάμυνα. Είπε πως δέχτηκε επίθεση από 8-10 άτομα την ώρα που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του και πήρε ένα μαχαίρι που είχε στο αυτοκίνητό και που το είχε αγοράσει από κάποιον Πακιστανό για να αμυνθεί.
Η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε, πάντως, δεν έδειξε να έχει δεχτεί χτυπήματα.

Διάβασε στο NewsIt περισσότερα για την 2.5 ωρών απολογία του

Read More

And More