Με μια ανοικτή βασιλική άμαξα θα διασχίσουν το Ουίνδσορ ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετά την τελετή του γάμου τους

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας και η μέλλουσα σύζυγός του Μέγκαν Μάρκλ δήλωσαν σήμερα ότι ανυπομονούν για την πομπή στο Ουίνδσορ ύστερα από την τελετή του γάμου τους που θα τελεστεί αργότερα αυτό τον μήνα, για την οποία επέλεξαν μια ανοικτή, βασιλική άμαξα.

Ο Χάρι και η Αμερικανίδα μνηστή του θα επιβιβαστούν σ’ ένα λαντό –μια άμαξα Ascot Landau– για να διασχίσουν την πόλη μετά τον γάμο τους στο Ουίνδσορ, στις 19 Μαΐου.

«Ο πρίγκιπας Χάρι και η κα Μαρκλ ανυπομονούν για αυτή τη σύντομη διαδρομή, η οποία ελπίζουν ότι θα τους επιτρέψει να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για όσους θα έχουν συγκεντρωθεί στο Ουίνδσορ προκειμένου να εορτάσουν αυτή την ιδιαίτερη ημέρα», ανέφερε ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

https://www.instagram.com/p/BiRTOHggcEK/

Η άμαξα που θα μεταφέρει το ζεύγος των νεόνυμφων θα διασχίσει το Ουίνδσορ πριν επιτρέψει στην πλατιά, καταπράσινη λεωφόρο που οδηγεί στις πύλες του Πύργου. Σύμφωνα με το Παλάτι του Κένσινγκτον, την άμαξα θα σύρουν άλογα Windsor Grey.

https://www.instagram.com/p/BiRZb4bgmNl/

Υπάρχουν πάνω από 100 άμαξες στη συλλογή των Βασιλικών Στάβλων, με πέντε Ascot Landaus. Ο Χάρι χρησιμοποίησε μία από αυτές στο γάμο του αδελφού του Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον το 2011, όπου ήταν κουμπάρος.

Read More

And More