Site icon TLIFE

Μια ιστορία αγάπης που έγινε… θρίλερ!

Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης που θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει και σήριαλ. Όλα ξεκίνησαν όταν η 29χρονη Ελένη Δημητριάδη, απο τη Θεσσαλονίκη, πρώην υπάλληλος δημοσίου, ερωτεύτηκε μέσω internet τον Τούρκο υπαξιωματικό του στρατού Κοτάν Οζκιούρ.

Πήραν την απόφαση να παντρευτούν αλλά η 29χρονη δεν γνώριζε ότι για να παντρευτεί μια Ελληνίδα με ένα Τούρκο στρατιωτικό, έπρεπε ο υποψήφιος γαμπρός να ζητήσει την έγκριση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι εφιάλτες και το κυνηγητό.

Η Ελένη ήταν τόσο ερωτευμένη που χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αλλάξει όνομα συνήθειες, ομάδα. Παράτησε τα πάντα: δουλειά, φίλους και οικογένεια προκειμένου να παντρευτεί τον Τούρκο αγαπημένο της. Πήγε στη Σμύρνη, αγόρασε την ταυτότητα μία Τουρκάλας αγνοούμενης εδω και μία δεκαετία, με το όνομα Σεμιχά Οζογλού και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της. Για την Τουρκία ήταν πια μία Τουρκάλα, ισλαμίστρια, κόρη μεγαλογαιοκτήμονα που παντρεύτηκε έναν υπαξιωματικό του τουρκικού στρατού με εμπόλεμη δράση στο Ιράκ.

Όταν όμως πέθανε ο πατέρας της πραγματικής Σεμιχά Οζογλού, κληρονόμησε μια κληρονομιά ενώ παράλληλα αποκαλύφθηκε και η πλαστογραφία. Ο σύζυγός επειδή ήθελε να αποφύγει τις συνέπειες από το τουρκικό επιτελείο, αναγκάστηκε να πει ότι δεν γνώριζε ότι η σύζυγός του είναι Ελληνίδα και απείλησε να κινηθεί δικαστικά εναντίον της. Ορισμένοι τούρκοι εθνικιστές άρχισαν να εκτοξεύουν απειλές εναντίον της, η τουρκική ΜΙΤ αναμείχθηκε αμέσως, αφού υπήρξαν υποψίες ακόμη και για κατασκοπεία από την Ελληνίδα.

Στις 3 Μαίου 2010 η Ελένη γέννησε ένα αγοράκι και το ονόμασε Μπαρίς, που σημαίνει ειρήνη, ένωση. Δεν είπε τίποτα στον άντρα της. “Ηθελα να φύγω από την Τουρκία,κατάλαβα ότι κινδύνευα” λέει στο Βήμα. “Αναγκάστηκα να πω το τελευταίο ψέμα στον Οζκιούρ. Οτι το παιδάκι πέθανε στη γέννα. Το έστειλα κρυφά μόλις γέννησα σε μια φίλη μου στην Κωνσταντινούπολη. Ηθελα να φύγω και να γυρίσω στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη, και να βαφτίσω το παιδί μου Αριστοτέλη. Αν ο άνδρας μου γνώριζε για το παιδί, δεν θα με άφηνε να το πάρω μαζί. Ελα όμως που τώρα δεν πιστεύει ότι έχει παιδί, γι΄ αυτό θέλω να γίνει εξέταση DΝΑ ώστε το παιδί να έχει πατέρα…”.

© 2024 tlife.gr