“Μια καρδιά” - Το νέο βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη αφιερωμένο σε όλες τις μανούλες!

“Μια καρδιά” – Το νέο βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη αφιερωμένο σε όλες τις μανούλες! | tlife.gr

Ένα βιβλίο αφιερωμένο σε όλες τις μανούλες θα παρουσιάσει την Κυριακή 14 Μάη, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας η Μαρίνα Γιώτη. Η γνωστή συγγραφέας (σύζυγος του Κώστα Κρομμύδα και μητέρα μιας πανέμορφης κορούλας) μετά τη σειρά των παιδικών βιβλίων που έχει παρουσιάσει καταπιάνεται με τη σχέση μητέρας και κόρης και συγκινεί.

Το βιβλίο “Μια καρδιά” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα μιλά για όλα όσα αγχώνουν και ταυτόχρονα γεμίζουν χαρά όλες τις μητέρες ανεξαρτήτου ηλικίας.

“Αυτό το βιβλίο ξεκίνησε από ένα γράμμα που έγραψα στην κόρη μου όταν ήταν μόλις δύο χρονών. Καθώς η σχέση μεταξύ μητέρας και κόρης συχνά περνάει από σαράντα κύματα εκεί κοντά στην εφηβεία, ήθελα να θυμάται πως, ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι πάντα δίπλα της, ο φύλακας άγγελός της, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της.

Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στη μεγάλη σειρά των γυναικών που εναλλάσσονται στη θέση της μάνας και της κόρης. Για όλα όσα θα θέλαμε να πούμε στις κόρες μας και στις μητέρες μας, αλλά συχνά το αφήνουμε για μια άλλη στιγμή, που δεν έρχεται ποτέ…”, γράφει χαρακτηριστικά η συγγραφέας.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Yoleni’s Flagship Store Μαμάδες και παιδιά θα γιορτάσουμε την μοναδική σχέση αγάπης που μας δένει όλους, παρέα με τις Ζέτα Δούκα, Ζωή Κρονάκη, Μυρτώ Κάζη και Μαρίνα Γιώτη σε μια εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους κάθε ηλικίας.

READ more