Michael Jackson: Η πρώην γυναίκα του ζητάει την επιμέλεια των τριών παιδιών του!

Η πρώην σύζυγος του Μάικλ Τζάκσον θα διεκδικήσει δικαστικά την επιμέλεια των τριών παιδιών του αείμνηστου τραγουδιστή, σύμφωνα με αναφορές αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.

Η Ντέμπι Ρόουι μητέρα των δύο εκ των τριών παιδιών του Τζάκσον, της 16χρονης Πάρις και του 17χρονου Πρινς, επιθυμεί να της δοθεί η επιμέλεια διότι ανησυχεί για τις συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι του Τζάκσον, όπου ζουν τα παιδιά, ανέφεραν πηγές που γνωρίζουν την κατάσταση στην ιστοσελίδα TMZ. Μεταξύ των ανησυχιών που επικαλείται η πρώην σύζυγος του Τζάκσον είναι η «επαναστατική στάση» των δύο μεγάλων παιδιών και η «έλλειψη βελτίωσης» σε αυτές, μετά από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η Πάρις.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται ακόμη πιο ευάλωτος και εκτεθειμένος σε κίνδυνο είναι ο πιο μικρός γιος του Τζάκσον ο 12χρονος Πρινς Μάικλ ο δεύτερος, γνωστός και ως Μπλάνκετ. Όσον αφορά την σημερινή κηδεμόνα των παιδιών, τη γιαγιά τους και μητέρα του Τζάκσον, την Κάθριν Τζάκσον, η Ρόουι θεωρεί ότι είναι πολύ μεγάλη ηλικιακά για να προσφέρει, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ΤΜΖ.

Η πρώην σύζυγος του θρύλου της μουσικής σχεδιάζει να καταθέσει νομικά έγγραφα ζητώντας από τις δικαστικές αρχές να την ορίσουν κηδεμόνα των παιδιών ώστε έτσι να της επιτραπεί να τα πάρει μαζί της στο σπίτι της στην Καλιφόρνια. Η Ρόουι και ο Τζάσκον ήταν παντρεμένοι από το 1996 έως το 1999. Η υπερβολική δόση του αναισθητικού προποφόλη οδήγησε τον Τζάκσον στο θάνατο στις 25 Ιουνίου του 2009 , αφήνοντας τη μητέρα του ως κηδεμόνα των τριών παιδιών.

Read More

And More