Μικέλε Μορόνε: Ο Ιταλός σούπερ σταρ έρχεται στην Ελλάδα για το Madwalk! Η υποκριτική, η μουσική και η νέα σύντροφος

Η ταινία «365 Days» είναι ξανά στις «πρώτες» θέσεις του top10 στο Netflix στην Ελλάδα και όχι άδικα, αφού ο πρωταγωνιστής Μικέλε Μορόνε βρίσκεται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, ο Μικέλε Μορόνε αναμένεται να επισκεφθεί την Ελλάδα, καθώς θα συμμετέχει στο MadWalk 2023 με την Βίκυ Καγιά, μέχρι στιγμής όμως, δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.

Ο πρωταγωνιστικός του ρόλος του, ως Massimo, στην ερωτικού ύφους ταινία – την οποία πολλοί συνέκριναν με τις “50 αποχρώσεις του γκρι” έκανε τον Ιταλό ηθοποιό σταρ και τον μετέτρεψε σε sex symbol, κάνοντας τον γυναικείο πληθυσμό να παραληρεί.

Ο 33χρονος ηθοποιός,  μπήκε στο σπίτι μας εν μέσω πανδημίας με την περιβόητη ταινία «365 μέρες».

«Τη νύχτα που οι “365 μέρες” έκαναν πρεμιέρα στο Netflix κοιμήθηκα με 48.000 ακολούθους στο Instagram. Όταν ξύπνησα είχα 2,1 εκατομμύρια. Σκέφτηκα ότι ήταν μια ανταμοιβή για τα χρόνια σκληρής δουλειάς που προηγήθηκαν. Νιώθω άσχημα που το λέω, αλλά η αλήθεια είναι ότι το 2020 ήταν η τυχερή χρονιά μου!», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο τηλεοπτικός Μάσιμο.

«Aρχικά σκέφτηκα: τι κόλαση, δεν έχω καμία σχέση με τον Ντον Μάσιμο Τοριτσέλι! Αυτός κατάγεται από μια ισχυρή οικογένεια μαφιόζων, ενώ εγώ από φτωχή οικογένεια. Δεν ξέρει πώς να εκδηλώνει τα συναισθήματά του και όταν ερωτεύεται δεν μπορεί να εκφράσει αλλιώς την αγάπη του, γι’ αυτό απάγει την κοπέλα. Ο τρόπος που σκέφτεται είναι εντελώς διαφορετικός από τον δικό μου. Δεν ήταν εύκολο να τον ερμηνεύσω. Έπρεπε να χτίσω τον χαρακτήρα με βάση την παράνοια, την οργή, την εκδικητικότητα κάποιου που σκέφτεται κυρίως σεξιστικά. Προσωπικά απορρίπτω κάθε είδους βία και καταπίεση. Ο κινηματογράφος δημιουργεί ακραίους χαρακτήρες που μας αρέσει να χαζεύουμε στην οθόνη, μαθαίνω από τις ιστορίες, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είμαι εγώ».

Ποιος είναι ο Μικέλε Μορόνε

Ο Μικέλε Μορόνε γεννήθηκε στο Reggio Calabria της Ιταλίας. Ο μπαμπάς του ήταν οικοδόμος και η μητέρα του μοδίστρα, ενώ έχει και άλλες τρεις αδελφές που είναι μεγαλύτερες από εκείνον.

Ο Μικέλε Μορόνε αποφάσισε να γίνει ηθοποιός όταν ήταν 11 ετών όταν είδε μία από τις ταινίες του Χάρι Πότερ. Μεγαλώνοντας σπούδασε υποκριτική σε ένα θέατρο στην πόλη της Παβίας και ξεκίνησε την καριέρα του το 2011, παίζοντας τον ρόλο του Riccardo στη «Δεύτερη ευκαιρία».

Η μουσική καριέρα

Ο Μικέλε Μορόνε είναι επαγγελματίας κιθαρίστας και τραγουδιστής. Έμαθε να παίζει κιθάρα σε ηλικία 25 ετών παρακολουθώντας βίντεο στο YouTube.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial)

Κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ με τίτλο «Dark Room» το οποίο έχει πολλά τραγούδια που εμφανίζονται στο επίσημο soundtrack των «365 Days», συμπεριλαμβανομένου ενός από τα πιο διάσημα τραγούδια του, το “Feel It”, που έχει σκηνές με την ηθοποιό Anna Maria Sieklucka (Laura Biel), από την ταινία 365 Days.

Προσωπική ζωή

Ο Μικέλε Μορόνε παντρεύτηκε τη Rouba Saadeh, μια Λιβανέζα στυλίστρια, το 2014. Το ζευγάρι έκανε πολιτικό γάμο στην Ιταλία και τον Λίβανο, ωστόσο το  2018 χώρισαν, ωστόσο στα χαρτιά παραμένουν παντρεμένοι.

Οι δυο τους απέκτησαν μαζί δύο γιους, τον Marcus που γεννήθηκε το 2014 και τον Brado που γεννήθηκε το 2017.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial)

Και ενώ ο γοητευτικός ηθοποιός καθημερινά δέχεται αμέτρητα μηνύματα από δεκάδες θαυμάστριές του, εκείνος είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει! Πριν από μερικούς μήνες ο Μικέλε Μορόνο μοιράστηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram μία σειρά με βίντεο με τη νέα του σύντροφο που ονομάζεται Moara Sorio. 

Η νέα σύντροφος του Μικέλε Μορόνε ονομάζεται Moara Sorio, είναι 20 ετών και κατάγεται από τη Ζυρίχη. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα οι δυο τους γνωρίζονται από τον περασμένο Νοέμβριο και από τότε είναι αχώριστοι.

Η Moara Sorio είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ενώ ανάμεσα στις αναρτήσεις είδαμε και κοινές φωτογραφίες της με τον Μικέλε Μορόνε.

 

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More