Μίκης Θεοδωράκης: Η συνεργασία με τον Άνθιμο Ανανιάδη για την νέα του ταινία!

Ότι ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Α.Α PRODUCTIONS επιστρατεύουν ένα πλούσιο cast δημοφιλή ηθοποιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για την ταινία THE GREEK JOB είναι ήδη γνωστό. Ότι ο σημαντικότερος σύγχρονος Έλληνας συνθέτης αλλά και ένας από τους κορυφαίους μουσουργούς του 20ου αιώνα, ο σπουδαίος Μίκης Θεοδωράκης θα εμπιστευτεί στην ταινία THE GREEK JOB, δημιουργίες του που άφησαν εποχή στο Πάνθεον του Κινηματογράφου, είναι πια γεγονός. Το έργο του Μίκη Θεοδωράκη τεράστιο. Με σχεδόν όλα του τα τραγούδια, που τον καθιέρωσαν στη συνείδηση των Ελλήνων, να εξακολουθούν να νοηματοδοτούν πολλά για την πατρίδα μας και να ακούγονται ακόμη και σήμερα.

Συνθέσεις του έχουν ντύσει διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές που έγραψαν ιστορία στον κινηματογράφο. Ζορμπάς, Ζ, SERPICO και τώρα ζητώντας να δώσει και πάλι μια νότα έμπνευσης στους Έλληνες (ενισχύοντας έτσι και την πρωταρχική πρόθεση του δημιουργού Άνθιμου Ανανιάδη η ταινία να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και ψυχικής ανάτασης για τον Έλληνα θεατή, σε ένα ξύπνημα συνείδησης και ταυτότητας), παραδίδει στη ταινία THE GREEK JOB την σύνθεση του “Δρόμοι Παλιοί” σε μια νέα μοντέρνα διασκευή για να οδηγήσει τους Έλληνες σε δρόμους ψυχικής ανάτασης, ααισιοδοξία και ελπίδας. Η απόλυτη κινηματογραφική έκπληξη της χρονιάς, η κινηματογραφική ταινία THE GREEK JOB, μια ταινία δράσης noir, σε ιδέα, σύλληψη, σενάριο και σκηνοθεσία του Άνθιμου Ανανιάδη.

Μια ιστορία εκδίκησης, τιμωρίας και αναζήτησης, δράσης και μυστηρίου, συνομωσιώνκαι ανατροπών. Με πρωταγωνιστές τον Άνθιμο Ανανιάδη, τον Κώστα Βουτσά, τον Eric Roberts, τον Billy Zane, τον Rico Simonini, τον Μιχάλη Σεΐτη,Παραολυμπιονίκη
στον στίβο, την Δήμητρα Πασχάλη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια τάε κβο ντο και άλλους πολλούς καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους ηθοποιούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διεθνής συμπαραγωγή, ευρωπαικής κουλτούρας αλλά και Αμερικανικής Χολιγουντιανής τεχνογνωσίας, που θα ανοίξει νέες προοπτικές στον σύχρονο ελληνικό κινηματογράφο. Μια ταινία που θα συζητηθεί για την καινοτομία της και όχι μόνο.

Read More

And More