Μικρή Ολλανδέζα – Δανάη Γεωργαντά: Ποια είναι η youtuber που μίλησε ανοιχτά για τον αυτισμό

Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε η Δανάη Γεωργαντά σε συνέντευξή της στο Happy Day μιλώντας για τον αυτισμό.

Η γνωστή στο youtube, ως Μικρή Ολλανδέζα, μίλησε για την στιγμή που επισκέφθηκε ψυχίατρο αλλά και την καθημερινότητά της τα τελευταία χρόνια.

«Διαγνώστηκα πριν δύο χρόνια με αυτισμό και διαταραχή έλλειψης προσοχής και υπερκινητικότητας. Πήγα και σε ψυχίατρο και μου διέγνωσαν και τα δύο. Η ζωή μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο γιατί τώρα μπορώ να αναγνωρίσω πράγματα. Το κεφάλι μου λειτουργεί σαν να σκρολάρεις στο Tik Tok, καινούργιες και ατελείς σκέψεις. Δεν θεραπεύεται, μαθαίνεις να ζεις με αυτό», ανέφερε η Δανάη Γεωργαντά.

Ποια είναι η Μικρή Ολλανδέζα που σαρώνει στο Youtube

Είναι 33 ετών. Γεννήθηκε στην Ολλανδία, ενώ ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 9 ετών, ενώ οι γονείς της χώρισαν όσο ήταν ακόμη σε παιδική ηλικία. Μαζί με την μητέρα της μετακόμισαν αρχικά στο Ναύπλιο, εκεί όπου δυσκολεύτηκε αρκετά να προσαρμοστεί στο νέο της σχολείο.

«Έπαθα πολιτισμικό σοκ. Αρχικά με το ότι έπρεπε να κάνουμε προσευχή στο σχολείο και να καθόμαστε σαν.. στρατιωτάκια. Οι σχολικές αίθουσες δεν είχαν καμία σχέση με αυτές στην Ολλανδία», είχε αναφέρει σε βίντεο στο youtube.

Η Δανάη Γεωργαντά στο Next Top Model

Η συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων προέκυψε ξαφνικά, όταν αποφοίτησε από το Λύκειο, χωρίς να έχει συγκεκριμένο στόχο για το επαγγελματικό της μέλλον.

«Είδα τη διαφήμιση που έπαιζε τότε στον ANT1 για το Next Top Model, όσο έβλεπα παράλληλα το Αμερικάνικο ριάλιτι. Αποφάσισα να πάω και το είδα στην αρχή ως πλάκα, ήθελα να κάνω κάτι… τρελό στη ζωή μου», είχε παραδεχτεί η Δανάη Γεωργαντά.

Η Δανάη Γεωργαντά στο youtube ως Μικρή Ολλανδέζα

Αμέσως μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων, η Δανάη Γεωργαντά μετακόμισε με την μητέρα της από το Ναύπλιο στην Αθήνα, όπου και ξεκίνησε τις πρώτες της δουλειές, σε φωτογραφίσεις αλλά και σε e-shop.

Ακολούθησε η γνωριμία της με τον σύντροφό της, Δημήτρη Σαραντόπουλο με τον οποίο εδώ και πολλά χρόνια ζουν μαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Περισσότερα είχε αποκαλύψει η ίδια καλεσμένη στο κανάλι της Zoe Pre στο youtube. 

«Όταν του πρότεινα να ασχοληθούμε με το youtube εκείνος μου είπε αμέσως το Ναι, χωρίς να προλάβω να του εξηγήσω και πολλά. Δεν είχαμε τότε καμία σχέση με το Μέσο, οπότε πειραματιστήκαμε. Η αρχική συμφωνία ήταν να είμαι εγώ μπροστά και ο Δημήτρης πίσω να κάνει το μοντάζ», είχε αναφέρει η Δανάη Γεωργαντά.

Όσο για το αρχικό περιεχόμενο στο κανάλι της: «Τότε κατάλαβα τι είναι το tutorial και πως λειτουργεί το vlogging. Παρακολουθούσα ένα χρόνο πριν ξεκινήσω πως λειτουργεί. Και όχι δεν το ξεκίνησα με σκοπό να γίνει το επάγγελμα μου.

Ξεκίνησα με πολλά βίντεο για χτενίσματα και μακιγιάζ. Αλλά πραγματικά εκτοξεύθηκε το κανάλι όταν ξεκίνησα να δημιουργώ βίντεο που σχετίζονται με την ζωή μου, με την καθημερινότητά μου. Προσωπικά το κανάλι μου είναι το ημερολόγιο μου σε μορφή βίντεο. Είναι πολύ αστείο το να βλέπω τώρα τα πρώτα μου βίντεο. Το κάνουμε πλέον ως επάγγελμα. Δεν ήταν εύκολο», είχε τονίσει η Δανάη Γεωργαντά. 

Δανάη Γεωργαντά – Δες μερικά βίντεο από το κανάλι «Ι Mikri Ollandeza» στο youtube:

Read More

And More