Μικρός Σέργιος: Από τις Άγριες Μέλισσες και τη viral συνέντευξη, στη συμπαρουσίαση με τον Αρναούτογλου

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το The 2Night Show και ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο συμπαρουσιαστή από τον Σπύρο Ντούγια, τον τηλεοπτικό Σέργιο Σεβαστό από τις Άγριες Μέλισσες ο οποίος αν και πολύ μικρός έχει το δικό του fan club.

Ο μικρός Σπύρος Ντούγιας μπήκε στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια μέσα από τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες. Ο “μικρός Σέργιος” υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 τον γιο της Ασημίνας και του Νικηφόρου Σεβαστού.

Το μικρό αγόρι που σήμερα είναι έξι ετών, υποδύεται τον μικρότερο Σεβαστό, μεγάλωσε στην Αθήνα έχει μία μεγαλύτερη αδελφή η οποία είναι 9 χρονών. Το πραγματικά του όνομα είναι Σπύρος Ντούγιας και από νωρίς άρχισε να αποκαλύπτει το επικοινωνιακό του χάρισμα και το ταλέντο του. Η πρώτη φορά που βρέθηκε μπροστά σε κάμερες ήταν με τη συμμετοχή του σε κάποια τηλεοπτικά σποτ αλλά και τη σειρά “Αν ήμουν πλούσιος”. Όλοι έκανα λόγο για ένα παιδί θαύμα…και όπως αποδεικνύεται είχαν απόλυτο δίκιο.

Ο κόσμος τον λάτρεψε από την αρχή όμως στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου απέδειξε πως εκτός από ταλαντούχος είναι και αρκετά έξυπνος αλλά και ετοιμόλογος.

Σε εκείνη τη συνέντευξη, ο Σπύρος Ντούγιας μίλησε για την οικογένειά του εκφράζοντας το παράπονό του που δε μπορεί να δει τον εαυτό του στις Άγριες Μέλισσες μιας και η αδερφή του προτιμά να βλέπει.. GNTM, έστειλε τους χαιρετισμούς του στη γιαγιά και τον παππού του, που βρίσκονται στη Σαντορίνη, εκφράζοντας το πόσο πολύ του λείπουν και προσπάθησε να περάσει τα δικά του μηνύματα οικολογικής συνείδησης μιας και τον ενοχλεί να βλέπει τους μεγάλους να πετάνε τα σκουπίδια στον δρόμο.

Στην ίδια συνέντευξη εκτός από πολύ γέλιο και χαμόγελα, ο Σπύρος Ντούγιας κατάφερε και να συγκινήσει αφού όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε τι χάρη θα ζήταγε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εκείνος απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη ότι θέλει να δώσει 10 ευρώ στους παππούδες του για να ψωνίσουν ό,τι θέλουν να φάνε και δήλωσε πως, «Καλύτερα να είσαι φτωχός παρά πλούσιος«.

Λίγο καιρό μετά, ανήμερα των γενεθλίων του Γρηγόρη Αρναούτογλου τ χαριτωμένο αγοράκι εμφανίστηκε στν εκπομπή του παρουσιαστή κάνοντάς του έκπληξη και εκείνος για να του το ανταποδώσει του χάρισε μια υποτροφία σε σχολή υποκριτικής γεγονός που τον έκανε να χαρεί ιδιαιτέρως.

Η σχέση και η χημεία που αναπτύχθηκε ανάμεσα στον μικρό Σπύρο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου φαίνεται να είναι ξεχωριστή γι΄αυτό και αποφάσισαν τη φετινή τηλεοπτική σεζόν να συνεργαστούν.

Σε πρόσφατες μάλιστα δηλώσεις του ο μικρός Σπύρος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη, αποκάλυψε πως έχει το δικό του γραφείο και δήλωσε πως θα ήθελε να πάρει συνέντευξη από τον… Spiderman αλλά δυστυχώς δε γίνεται.

Η χθεσινοβραδινή εμφάνιση του μικρού Σπύρου στο πρώτο The 2Night Show της σεζόν κατάφερε να κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις κάνοντάς μας να θεωρούμε δεδομένο πως θα μας χαρίσει πολλές μοναδικές στιγμές στο μέλλον.

Read More

And More