“Μίλησα με τη Μαρία Κορινθίου. Ο άντρας που της επιτέθηκε ήταν Έλληνας, μεταξύ 20-25 χρονών. Της είπε βαριά ερωτόλογα και…”

Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, η Μαρία Κορινθίου δέχτηκε σεξουαλική επίθεση. Η ηθοποιός βρισκόταν στην πυλωτή του σπιτιού της στο Ψυχικό, όταν την πλησίασε ένας άγνωστος άντρας, επιδεικνύοντάς της το μόριο του, ενώ προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι. Οι φωνές της, ωστόσο, τον έκαναν να τραπεί σε φυγή. ενώ στη συνέχεια η ηθοποιός με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλοθέης για να καταγγείλουν το γεγονός.

Μετά την ταραχή που πέρασε, η Μαρία θέλησε να ηρεμήσει κι έτσι αποφάσισε να μην απαντήσει στα μηνύματα και τηλεφωνήματα που δέχτηκε από δημοσιογράφους και φίλους της. Μίλησε μόνο με ελάχιστους ανθρώπους, περιγράφοντάς τους λεπτομερώς την τραυματική εμπειρία που έζησε. Ένας από αυτούς ήταν και ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος μετέφερε στους τηλεθεατές του Happy Day όλα όσα του είπε η ηθοποιός για το περιστατικό.

“Μίλησα με τη Μαρία γύρω στις 13:00 και την άκουσα προς κανονικά. Είχε περάσει χρόνος… Όλα έγιναν στις 11:00 το βράδυ. Μου είπε ότι ο άντρας ήταν Έλληνας, νεαρός σε ηλικία, μεταξύ 20-25. Μόλις έβαλε το κλειδί στην εξώπορτα την πλησίασε αστραπιαία, της είπε βαριά ερωτόλογα και την θώπευσε…  Ούτε της κατέβασε το παντελόνι, ούτε ήταν ημίγυμνος. Φορούσε κουκούλα και πήγε λίγο πιο δίπλα να γδυθεί. Εκεί η Μαρία έβαλε τις φωνές… Δυστυχώς, η ίδια πιστεύει ότι έχει να κάνει καθαρά με αυτήν, δεν έτυχε. Την περίμενε…”, είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164