Milla Jovovich: Φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ και αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της!

Τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της ζει η Milla Jovovich. Η ηθοποιός που υποδέχτηκε μόλις πριν δύο εβδομάδες για δεύτερη φορά στην ζωή της τον πελαργό, έχει επιστρέψει στο σπίτι της μαζί με την νεογέννητη κόρη της Dashiel. Μαζί της και με την μεγαλύτερη κόρη της Ever και τον σύζυγό της Paul Anderson απολαμβάνουν τις πρώτες τους στιγμές μαζί με το νεότερο μέλος της οικογένειάς τους.

Μάλιστα η υπερήφανη μητέρα πριν από λίγες ημέρες είχε μοιραστεί φωτογραφίες με το μωρό στην αγκαλιά του πατέρα της και ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την Ever να φιλά τρυφερά την Dashiel.


Αυτή τη φορά όμως, η Milla Jovovich αποφάσισε να ποζάρει εκείνη με την μικρότερη κόρη της. Χωρίς μακιγιάζ αλλά με τη λάμψη της ευτυχίας στο πρόσωπό της, η ηθοποιός μοιράστηκε την πιο τρυφερή φωτογραφία της κρατώντας αγκαλιά το μωρό της.


Η ίδια σχολίασε πάντως πως από τη στιγμή που επέστρεψαν σπίτι με τη μικρή, δεν έχει αποχωριστεί την πυτζάμα της. “Αυτό συμβαίνει όταν είσαι μια μηχανή συνεχούς παραγωγής γάλακτος. Είμαι περήφανη που είμαι γυναίκα!” συμπλήρωσε χιουμοριστικά η ίδια.

Read More

And More