Μιμή Ντενίση: Μένει σπίτι και κάνει έκκληση στον κόσμο να… «μην ξεμυαλίζεται»!

Στο σπίτι παραμένει η Μιμή Ντενίση τηρώντας τα μέτρα για τον κορονοϊό και ακολουθώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης και των ειδικών. Η αγαπημένη ηθοποιός και σκηνοθέτης, μάλιστα, μέσα από τα social media ε΄χει μιλήσει πολλές φορές για τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι προσπαθώντας να μείνει αισιόδοξη.

Η ίδια μάλιστα ακολουθεί τις οδηγίες προστασίας και κάνει έκκληση σε όλους του Έλληνες, να μην  «ξεμυαλιστούν» λόγω Πάσχα και να μείνουν στο σπίτι μέχρι να περάουν τα δύσκολα.

«Ο καιρός μπορεί να φτιάξει. Το Πάσχα έρχεται. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ξεμυαλιστούμε και βλέπω ήδη αρκετές παραβάσεις. Δεν πρέπει όμως. Πρέπει να μείνουμε στο σπίτι με τα ενδιαφέροντά μας, με τους δικούς μας, με ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να κάνει ο καθένας. Γιατί αν βγούμε αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα θα καταστραφεί. Προσπαθούν να μας το πουν με χίλιους τρόπους για να μην παρασυρόμαστε», είπε αρχικά στο Video που δημοσίευσε στο Instagram.

Και συνέχισε: «Έλληνες είμαστε. Είμαστε έξυπνοι. Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε πολύ, οικογένεια, φίλους, κοινωνικές συναναστροφές. Για να τα ξαναβρούμε όλα αυτά, πρέπει λίγο να ζοριστούμε, για λίγο ακόμη. Για αυτό σας παρακαλώ, ας μείνουμε όλοι μέσα κι ας φερθούμε σαν έξυπνοι και δυνατοί Έλληνες που στα δύσκολα πάντα νικούν».

Δες το Video που ανέβασε στο Instagram:

Το μήνυμα της Μιμής Ντενίση για την πανδημία…

Read More

And More