Μιμή Ντενίση – Τάκης Ζαχαράτος: Συναντήθηκαν σε κοσμικό event και φωτογραφήθηκαν μαζί!

Τελικά η κόντρα τους φαίνεται πως ανήκει πια στο παρελθόν. Ο Τάκης Ζαχαράτος και η Μιμή Ντενίση όχι μόνο συμφιλιώθηκαν, αλλά πόζαραν και αγκαλιά στο φωτογραφικό φακό.
Τι κι αν για χρόνια υπήρχε μια ένταση στη σχέση τους, οι δυο καλλιτέχνες παραμέρισαν τα… “μίση” και σαν να μην συμβαίνει τίποτα, έπιασαν την κουβέντα σε κοσμικό event που βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Τι τους ένωσε αυτήν τη φορά; Η παρουσίαση του νέου αρώματος του σχεδιαστή Νίκου Αποστολόπουλου, όπου βρέθηκαν και οι δυο καλεσμένοι. Έτσι, συγκριτικά με άλλες φορές δεν προσπάθησαν να αποφύγουν ο ένας τον άλλον, αντίθετα δοκίμασαν το νέο άρωμα, συζήτησαν λίγο για μόδα και μαζί με την Έμυ Λιβανίου -που βρέθηκε κοντά τους – πόζαραν αγκαλιά στους φωτογράφους.

Να σου θυμίσω, ότι τους είχαμε ξαναδεί μαζί στις αρχές του 2014 στο Παλλάς, όπου και συμφιλιώθηκαν on camera, με την Μιμή Ντενίση να λέει ότι όλα είναι καλά ανάμεσά τους και να σχολιάζει με χιούμορ την κόντρα τους. (δες εδώ φωτογραφίες και video)
Το σίγουρο, πάντως, είναι πως το βράδυ της Δευτέρας έδειχναν και οι δυο χαμογελαστοί και χαρούμενοι και μας έκαναν να “ξεχάσουμε” την όποια… κόντρα τους!

Read More

And More