“Μην αρχίζεις την μουρμούρα”: Ερχεται με… άρωμα Κρήτης!

Επιτέλους, ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα… Επιτέλους την ερχόμενη Δευτέρα θα κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας, η λατρεμένη “Μουρμούρα”, με τους πρωταγωνιστές της – παλιούς και νέους – να είναι σε τρελά κέφια!

Η επιτυχημένη κωμωδία του Alpha είναι για τέταρτη χρονιά εδώ και ένα σας λέω ένα, ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Τα καλύτερα έρχονται.

Οσο για το πως ακριβώς θα ανοίξει η αυλαία της brand-new σεζόν; Οσο για το πως ακριβώς θα βρούμε τα ζευγάρια μας; Ιδού…

Η θεά Μαρίνα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) και ο απίστευτος Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον γιο τους, τον Αλέξανδρο (Χρήστος Κοντογιώργης), που έλειπε στη Μαδρίτη. Ο Αλέξανδρος όμως δεν έρχεται μόνος. Φέρνει μαζί του την κοπέλα του, την Πιλάρ (Φαίδρα Χατζηκωνσταντή). Η Μαρίνα προσπαθεί να προσαρμοστεί στον ρόλο της πεθεράς, κάτι που δεν θα είναι και τόσο εύκολο τελικά.

Ακόμη, η Λένα (Φωτεινή Αθερίδου) έχει γενέθλια. Από το πρωί προσπαθεί να κάνει τον Σίμο (Κωνσταντίνος Πλεμμένος) να της επιβεβαιώσει ότι έχουν σχέση. Ο Σίμος της κάνει έκπληξη για τα γενέθλιά της, ελπίζοντας πως οι πράξεις του είναι αρκετές για να καθρεφτίσουν τα συναισθήματά του.

Παράλληλα, ο Διονύσης (Γιώργος Χρυσοστόμου) ονειρεύεται την κόρη του πρωταθλήτρια του στίβου, όταν ένα αθώο σπυράκι του μωρού τον πανικοβάλει εντελώς. Η Νικολέτα (Νάντια Κοντογεώργη) προσπαθεί να λογικέψει τον υπερβολικό χαζομπαμπά…

Η έκπληξη, όμως, έρχεται από τη απολαυστική Βούλα (Ελένη Κοκκίδου) και τον μοναδικό Μηνά (Αντώνη Αντωνίου). Πώς κατάφεραν και βρέθηκαν να ζουν σε ένα αγροτόσπιτο και μάλιστα στην γενέτεια της… Βουλίτσας, την Κρήτη;

Η συνέχεια επί της μικρής οθόνης του Alpha!!!

Read More

And More