“Μην αρχίζεις την μουρμούρα”: Καυτό παρασκήνιο για την σειρά! Τα προβλήματα με τα ζευγάρια, το πρόωρο φινάλε και το… μποϊκοτάζ!

Μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανάπρος την δόξα τραβά! Εννοείται πως και το 2017 η χρονιά ξεκινάει με… «Μουρμούρα», με πολύ «Μουρμούρα» πρώτον γιατί είναι απολαυστική και δεύτερον; Μεταδοτική, αποδεδειγμένα.

Έτσι, η λατρεμένη κωμωδία του Alpha συνεχίζει απτόητη την τηλεοπτική της πορεία, με τα ζευγάρια μας να είναι πανέτοιμα να ζήσουν νέες, μοναδικές, συναρπαστικές περιπέτειες!

Με άλλα λόγια; Η σειρά συνεχίζεται κανονικά, γεγονός που έρχεται να διαψεύσει πλήρως τα όσα… εντελώς αψυχολόγητα δημοσιεύματα υπήρξαν πριν τα Χριστούγεννα και τα οποία παρουσίαζαν τους ανθρώπους του Alpha,να σκέφτονται λέει η σειρά να ρίξει πρόωρα αυλαία!

Ένα πρόωρο φινάλε το οποίο υποτίθεται πωςθα μας προέκυπτε, μετά τα προβλήματα που έχουνδημιουργηθεί σε σχέση με την… σύνθεση και την τηλεοπτική αρμονία των τεσσάρων ζευγαριών καικυρίως σε σχέση με την τηλεοπτική παρουσία των πιο νέων της παρέας, σε σχέση με την παρουσία των… «τηλε-φοιτητών»!

Μάλιστα, σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, στον Alpha δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση, γιατί τους μεταφέρθηκε η πληροφορία πως η είδηση… «ράδιο αρβύλα» σε σχέση με το πρόωρο φινάλε της «Μουρμούρας», άρχισε να διακινείται μέσα από τον ΑΝΤ1 και οι πάντες βάλθηκαν να ανακαλύψουν ποια ήταν εκείνα τα πρόσωπα, που φρόντισαν προς τα έξω να περάσει η παραπάνω κατασκευασμένη πληροφορία.Βλέπετε, θεώρησαν πως αν όντως ήταν έτσι τα πράγματα δεν επρόκειτο για μία… αθώα, λαθεμένη κίνηση, αλλά για μία κίνηση-μποϊκοτάζ!

Και για να τα λέμε τα πράγματα έτσι όπως ακριβώς είναι, η «Μουρμούρα» όχι μόνο δεν κόβεται, αλλά ,ήδη, έχουν ξεκινήσει και οι πρώτεςσυζητήσεις για του χρόνου, μιας και οι ιθύνοντες θέλουν η σειρά να μην ρίξει τίτλους τέλους τον Ιούνιο, αλλά να συνεχίσει ακάθεκτη την πορεία της.

Άλλωστε, τα διαφημιστικά πακέτα που έχει κλείσει το εμπορικό τμήμα του καναλιού και αφορούν στη «Μουρμούρα» είναι τεράστια, μιας και τεράστιο είναι και το ενδιαφέρον των διαφημιστών για την συγκεκριμένη τηλεοπτική δουλειά. Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε σχέση με την… τηλεοπτική χημεία των ζευγαριών, στην μετά Πάνου Βλάχου και Ιωάννας Τριανταφυλλιδου εποχή, αυτά εξακολουθούν να υφίστανται.

Και κάπου εδώ θέλω να ξανά πω, πως αλήθεια ποιο είναι το σκεπτικό σας και βάζετε διαρκώς επαναλήψεις των πρώτων σεζόν της «Μουρμούρας»; Την ώρα που δεινοπαθείτε για να «στρώσει» η σειρά με τα νέα πρόσωπα, μας δείχνετε την ιδανική, αρχική επιλογή σας; Για ποιο λόγο; Έχετε τάσεις τηλε-αυτοκτονίας;

Η έντονη δυσαρέσκεια που εξακολουθεί ναυπάρχει για τον φετινό κύκλο επεισοδίων εστιάζεται πλέον στο ζευγάρι του «Σίμου» και της«Λένας». Μία δυσαρέσκεια η οποία – σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες – πηγάζει από πολλές πλευρές και οι υπεύθυνοι του Alpha την κατανοούν πλήρως.

Παρόλα αυτά, δεν έχουν προχωρήσει σε… δραστικές αποφάσεις, μιας και τόσο η Φωτεινή Αθερίδου, όσο και ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος, προσπαθούν συνεχώς να βελτιωθούν με όλες τους τις δυνάμεις, πράγμα που για την ώρα τους έχει εξασφαλίσει την στήριξη του καναλιού.

Βεβαίως, τα κείμενα που δουλεύονται από την σεναριακή ομάδα που επιμελείται τους… 20 something και στην οποία συμμετέχει και η Φωτεινή Αθερίδου,έχουν μπει στο… μικροσκόπιο και εξετάζονται με ιδιαίτερη προσοχή από την παραγωγή και από το κανάλι.

Αποτέλεσμα; Όπως μας αποκάλυψαν άνθρωποι που είναι σε θέση να γνωρίζουν πολλά, πολλά από αυτά τα κείμενα όταν χρειάζεται ή ξανά γράφονται ή καταργούνται εντελώς. Και επειδή όπως σας προαναφέραμε η «Μουρμούρα» κατά 90,0% θα πάει και του χρόνου, εννοείται πως ήδη συζητιέται το τι μέλλειγενέσθαι με το συγκεκριμένο τηλεοπτικό ζευγάρι.

Έτσι, δύο είναι τα τινά αν δεν τα καταφέρουν να κατακτήσουν φέτος τους τηλεθεατές. Η΄ θα γίνει ακόμα μία αντικατάσταση και θα αφορά αυτό το τέταρτο ζευγάρι, ή το ζευγάρι του «Σίμου» και της«Λένας» θα καταργηθεί τελείως και θα μείνουν στον αέρα, μόνο τα άλλα τρία. Όλα τα ενδεχόμεναείναι ανοιχτά. Ο χρόνος θα δείξει…

Πηγή: TV Εθνος

Read More

And More