Mίνα Αρναούτη για Ελένη Τοπαλούδη: Σταματήστε να κατηγορείτε τις γυναίκες για τα εγκλήματα των αντρών!

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν χθες στο δικαστήριο με την μητέρα της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη να ξαναζεί τις τραγικές στιγμές που έζησε το παιδί της όταν βιάστηκε και δολοφονήθηκε… Το γεγονός δεν άφησε ασυγκίνητο κανένα και χθες η Μίνα Αρναούτη, ένα κορίτσι που δέχθηκε στη ζωή της μετά το τραγικό τροχαίο με το Παντελή Παντελίδη πολλές επιθέσεις τόσο για την παρουσία της μέσα στο αμάξι όσο και για το γεγονός ότι είναι σέξι τοποθετήθηκε για την υπόθεση στο προφίλ της στο facebook

Διάβασε όσα έγραψε:

“Μπορει να ηθελε να παει και με τους δυο, μπορει να ηθελε να παει με ολους τους αντρες στη γη. Δεν ηθελε ομως να πεθανει με αυτον τον τροπο!
Δεν ηθελε να πονεσει τους γονεις της !
Σταματηστε πια να κατηγορειτε τις γυναικες για ολες τις εγκληματικες ενεργειες των αντρων!
Ειναι γνωστη η υπερασπιστικη γραμμη να βγει η γυναικα πορνη για να δικαιωθει ο εκαστοτε δολοφονος ή ενοχος!
Η Ελενη δεν ειχε καν την ευκαιρια να ζησει και να παλεψει ολους τους δαιμονες που θα τη κυνηγουσαν μια ζωη!!
Η Ελενη δεν εζησε με τη ταμπελα του «βρωμοθηλυκου» που θα της φορτωναν αν ζουσε για να βγουν λαδι οι ενοχοι (ευκαταστατοι και μη).
Η Ελενη αν ζουσε θα ηταν και παλι νεκρη. Για ολους ζωντανη και τυχερη αλλα για εκεινη νεκρη!
Τα αγορια εχουν μπρατσα απο τη φυση τους για να υπερασπιζονται και να προστατευουν τις γυναικες! Τα αγορια οφειλουν να ειναι προστευτευτηκα και οχι επιθετικα απεναντι στις γυναικες! Το να προκαλείς εστω σεξουαλικα δεν σκοτωνει! Το να πετας απο γκρεμο σκοτωνει!

*Οι γονεις της Ελενης ηρθαν αντιμετωποι με ολες αυτες τις κατηγοριες για την ηθικη και την ψυχολογια της Ελενης για να εχουν ελαφρυντικα οι ενοχοι… Πως να αισθανονται αραγε ρωτησε κανεις; Ποσο να εχουν πληγωθει αυτοι οι ανθρωποι; Η Ελενη ειχε ονειρα κ ενας αντρας την ξεγελασε”.

Read More

And More