Μίνα Αρναούτη: Η νέα ζωή και το επαγγελματικό βήμα σε πάνελ εκπομπής!

Τα δύσκολα πέρασαν και τώρα φαίνεται πως γυρίζει οριστικά σελίδα στη ζωή της. Η Μίνα Αρναούτη που βρέθηκε στο μοιραίο τζιπ που στοίχησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και συγκλόνισε το πανελλήνιο, μετά από το Γολγολά που πέρασε με την  υγεία της και τα χειρουργεία στα οποία υπεβλήθη, αλλά και την κόντρα με την οικογένεια του τραγουδιστή, χαμογελά ξανά. Το κορίτσι από τη Μυτιλήνη  φαίνεται να έχει βρει τις ισορροπίες του και αφήνει πίσω πια τα δύσκολα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Μίνα θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και θα βρεθεί στο πάνελ της νέας εκπομπής «Αποκαλύψεις» που θα παρουσιάζει η Νένα Χρονοπούλου στο «Νέο Κανάλι» του Φίλιππου Βρυώνη. Το lifestyle μαγκαζίνο θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στις 13:00.

Η Μίνα Αρναούτη, μάλιστα, φαίνεται πως είναι προσθήκη της τελευταίας στιγμής στο πάνελ, αφού μόλις χθες βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του σταθμού για να συζητήσει. Ενώ, στις αρχές του μήνα είχε συναντηθεί και με την Νένα Χρονοπούλου, γράφοντας  Facebook:  «Λίγη ώρα με την Νένα και φεύγεις με ένα μυαλό γεμάτο σχέδια για το μέλλον».

Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστός ο ρόλος που θα έχει στην εκπομπή, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως η χημεία της με την παρουσιάστρια Νένα Χρονοπούλου είναι πολύ καλή.

 

Read More

And More