Μίνως Θεοχάρης: «Μετά το Κάτω Παρτάλι αποφάσισα να πάρω αποστάσεις από το επάγγελμα»

Ο Μίνως Θεοχάρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέττυς ΜαγγίραΠοιος είναι πρωινιάτικα” το πρωί της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δημοφιλία που κέρδισε από το “Κάτω Παρτάλι” και το πως τη διαχειρίστηκε ενώ εξομολογήθηκε πως μετά τη σειρά αναγκάστηκε να πάρει αποστάσεις από το επάγγελμα του ηθοποιού.

«Τη δημοφιλία που κέρδισα από το “Κάτω Παρτάλι” δε τη διαχειρίστηκα. Άλλαξε η καθημερινότητά μου, δεν ήταν κάτι που μου ήταν οικείο για να ξέρω στην αρχή πως να το διαχειριστώ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δούλευα πάρα πολλά χρόνια και όλο αυτό το πράγμα μου ήταν πολύ πρωτόγνωρο. Κάποιες φορές μου άρεσε πάρα πολύ όλο αυτό που συνέβαινε με τον κόσμο κάποιες άλλες φορές με τρόμαζε πάρα πολύ. 

Κάποια σχόλια ήταν μεν θετικά αλλά υπήρχαν και κάποια πολύ αρνητικά… Πέρασε αυτό όμως, μια χαρά… Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που θεώρησαν στερεοτυπικό τον τρόπο που παρουσιάστηκε ο ρόλος… Εγώ το καταχάρηκα. Πέρασα πάρα πολύ ωραία κάνοντας τον Μανώλη. Είναι από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα νομίζω που θα μπορούσαν να συμβούν σε έναν ηθοποιό. Αυτό δυστυχώς έφερε και αντίστοιχες προτάσεις» είπε ο Μίνως Θεοχάρης.

Αυτό με προβλημάτισε και με ανάγκασε να πάρω μια απόσταση από το επάγγελμα. Ερχόταν αυτό με διάφορες version και επειδή είχα ερμηνεύσει και στο παρελθόν τέτοιους ρόλους, λίγο με προβλημάτισε το αν θα ήθελα να συνεχίσω με το ίδιο ή θα αλλάξω. Αισθάνθηκα ότι δε θέλω να συνεχίσω με το ίδιο και είπα ότι αν είναι να έρχεται συνέχεια το ίδιο και το ίδιο ας καταπιαστώ και με άλλα πράγματα» συνέχισε ο Μίνως Θεοχάρης.

Read More

And More