Μήνυση σε γνωστό ηθοποιό για πλαστογραφία!

Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει η είδηση ότι γνωστός ηθοποιός πλαστογράφησε επιταγή που επρόκειτο να λάβει, προκειμένου να εισπράξει ποσόν μεγαλύτερο από αυτό που δικαιούτο. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα θεατρικά πηγαδάκια, ενώ η υπόθεση αναμένεται να προκαλέσει, όταν φθάσει στις δικαστικές αίθουσες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο πρωταγωνιστής, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο γυναικείο κοινό εξαπάτησε τον Οργανισμό Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων Ελλήνων Ηθοποιών Διόνυσος.
Πριν από τρεις εβδομάδες πέρασε από τα γραφεία του οργανισμού για να εισπράξει τα πνευματικά του δικαιώματα. Στην επιταγή που του δόθηκε αναγραφόταν το ποσόν των 190 ευρώ. Σύμφωνα με την καταγγελία στην οποία προχώρησαν οι υπεύθυνοι τράπεζας που βρίσκεται στην οδό Στουρνάρη, ο συγκεκριμένος ηθοποιός πλαστογράφησε τον αριθμό προσθέτοντας μπροστά από το 190, το 6, με αποτέλεσμα να το μετατρέψει από 190, σε 6.190.
Μόλις ενημερώθηκε για το θέμα ο κος Ρήγας Αξελός Γενικός Γραμματέας του οργανισμού, μετέβη στην συγκεκριμένη τράπεζα για να διερευνήσει το θέμα. Μετά την επιβεβαίωση των στοιχείων το θέμα τέθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ Διονύσου και αποφασίστηκε να υποβληθεί μήνυση στον ηθοποιό. “Αποφασίσαμε να υποβάλλουμε μήνυση διότι πρέπει να προστατεύουμε τα συμφέροντα του Διονύσου και να αποδείξουμε στα περισσότερα από 1.600 μέλη μας ότι κρατάμε ίσες αποστάσεις απέναντι όλων. Και να ξέρουν οι συνάδελφοι ότι αν ξανασυμβεί κάτι τέτοιο θα πάνε στον εισαγγελέα”, δήλωσε στην εφημερίδα ο ηθοποιός και ταμίας του οργανισμού Τρύφων Παπουτσής.

Read More

And More