Μιρέλα Πάχου: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στην πρεμιέρα της! [video]

«Κάποιοι άνθρωποι που πέρασαν από τη ζωή μας θα είναι πάντα εδώ και δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ», είπε με συγκίνηση για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στην  πρεμιέρα της στο Σταυρό του Νότου η Μιρέλα Πάχου. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια δεν ξεχνά ποτέ τον αξέχαστο καλλιτέχνη που έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η Μιρέλα Πάχου είχε συνεργαστεί πέρσυ με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» και τέτοια εποχή έκανα τις πρόβες για τα live τους. Κανείς όμως δεν φανταζόταν, πως ένα χρόνο μετά ο Λαυρέντης δεν θα ήταν πια μαζί μας. ¨Ολοι οι φίλοι, οι συνεργάτες και τα αγαπημένα του πρόσωπα είναι ακόμη μουδιασμένα από τον αναπάντεχο χαμό του και όλοι πάντα μιλούν με λόγια αγάπης για εκείνον.

Κάπως έτσι, λοιπόν, η Μιρέλα θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στον μεγάλο καλλιτέχνη (όπως έκανε και την περίοδο της καλοκαιρινής περιοδεία της) και στο δεύτερο μέρος του προγράμματος της, ερμήνευσε το «Μάτια δίχως λογική», ένα τραγούδι που έλεγε πάντα στα Live του ο Λαυρέντης.

Στη συνέχεια είπε ένα ακόμα τραγούδι, το «δυο και κάτι» που έγραψε μαζί με τον Λαυρέντη για τον πρώτο της δίσκο.

Στο πρώτο live της στο Σταυρό του Νότου η Μιρέλα Πάχου βρέθηκε επί σκηνή με τον Χρήστο Δάντη, ενώ και τις επόμενες τρεις Παρασκευές ετοιμάζει ένα μεγάλο πάρτι με τους: Νίκο Ζιώγαλα και Μύρωνα Στρατή (22/11), Γιάννη Χριστοδουλόπουλο (29/11) και  Μάρκο Κούμαρη (Locomondo) (6/12).

Μαζί τους κάθε Παρασκευή, σε ρόλο chef (και όχι μόνο), ο Βασίλης Γιακουμάρος! Συμμετέχει η χορευτική ομάδα «Daretodance».

 

Read More

And More