Mischa Barton: Σε ψυχιατρική κλινική η ηθοποιός που ούρλιαζε για το “τέλος του κόσμου”! Το πρώτο της μήνυμα

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς της διάσημης ηθοποιού που πριν λίγες μέρες βγήκε στην αυλή του σπιτιού της και άρχισε να ουρλιάζει σε κατάσταση αμόκ για το τέλος του κόσμου. Η Μίσα Μπάρτον (Mischa Barton) νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική και μόλις χθες έγραψε το πρώτο της μήνυμα στα social media.

“Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Σημαίνει τα πάντα για μένα. Συμβαίνουν τόσα πολλά στον κόσμο μας γι αυτό και εκτιμώ την στήριξη σας περισσότερο από οτιδήποτε. Απ’ τα βάθη της καρδιάς μου. Θα το ξεπεράσουμε”, έγραψε στο twitter, ζητώντας από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την ιδιωτική της ζωή.

Πριν μία εβδομάδα οι εικόνες της 31χρονης Μίσα Μπάρτον, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το TMZ και δείχνουν την ηθοποιό να κρέμεται επάνω σε ένα φράχτη, σε κατάσταση αμόκ, είχαν σοκάρει την κοινή γνώμη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Μπάρτον βγήκε στην αυλή του σπιτιού της και φώναζε ότι η μητέρα της είναι «μάγισσα» και ότι έρχεται «το τέλος του κόσμου». Φυσικά, η νεαρή ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση και νοσηλεύεται από την περασμένη Πέμπτη σε ψυχιατρική κλινική.

Εκπρόσωπος της ηθοποιού δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η ακραία συμπεριφορά της οφειλόταν στο ναρκωτικό γνωστό και ως «χάπι του βιασμού».

Η Μπάρτον, είχε νοσηλευτεί το 2009 ξανά σε ψυχιατρική κλινική ενώ το 2007 είχε συλληφθεί να οδηγεί χωρίς άδεια και υπό την επήρεια μαριχουάνας.

Read More

And More