Μητέρα αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 16ο κρατώντας το κοριτσάκι της!

Μοιάζει με απίθανο κι όμως συνέβη! Ένα 4χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται καθώς επέζησε μετά από την πτώση του από τον 16 ο όροφο κτιρίου στο Χονγκ Κονγκ. Στο κενό το παρέσυρε η μητέρα του που αυτοκτόνησε.

Η μικρή Λεούνγκ Κα Γι βρέθηκε να έχει τις αισθήσεις και να κλαίει γοερά στην αγκαλιά της νεκρής μητέρας της, η οποία πήδηξε στο κενό έχοντάς την αγκαλιά, από το παράθυρο του διαμερίσματος της. Η αυτόχειρας κατά την πτώση της προσέκρουσε στη τσιμεντένια μαρκίζα του πρώτου ορόφου και στη συνέχεια κατέληξε στο πεζοδρόμιο, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η μητέρα , η 32χρονη Λαμ Πο Γιν, εντοπίσθηκε νεκρή και το κοριτσάκι, το μοναδικό παιδί της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα και άλλα τραύματα.

Ο άνεργος πατέρας του παιδιού, ο 28χρονος Λεούνγκ Κα Χο δήλωσε στην αστυνομία ότι κοιμόταν όταν η σύζυγός του κρατώντας το κορίτσι στην αγκαλιά πήδηξε στο κενό και δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό μέχρι τη στιγμή που οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του.
Το ανησυχητικό είναι πως το γεγονός είναι το τελευταίο μιας σειράς αυτοκτονιών που σημειώνονται στο Χονγκ Κονγκ τους τελευταίους μήνες και εμπλέκονται και παιδιά.

Read More

And More