Μητέρα για πρώτη φορά η Εύα Νάθενα – Γέννησε δίδυμα τον Σεπτέμβρη

Είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. Ο λόγος για την διάσημη Ελληνίδα ενδυματολόγο και σκηνογράφο Εύα Νάθενα, που απέκτησε με τον σύζυγό της και κινηματογραφικό παραγωγό Κώστα Λαμπρόπουλο δίδυμα μωράκια. Το ζευγάρι, που κρατά πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, υποδέχτηκε σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE τα δίδυμα μωράκια του – ένα αγόρι και ένα κορίτσι – στις 13 Σεπτεμβρίου, χωρίς να το πάρει κανείς είδηση.

Η πάντα κομψή σκηνογράφος και ενδυματολόγος που βρίσκεται συνέχεια πίσω από μεγάλες θεατρικές και κινηματογραφικές επιτυχίες και έχει συνεργαστεί με μερικά από τα κορυφαία ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, αποκάλυψε το καλοκαίρι πως περιμένει δίδυμα. Τότε ήταν στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το επόμενο τρίμηνο όμως κύλισε πολύ γρήγορα για εκείνη, και την 13η του Σεπτέμβρη ήρθαν στον κόσμο τα δυο αγγελούδια της.

Σχεδόν δυο μήνες μετά τη γέννηση τους, μάλιστα, η Εύα Νάθενα έκανε την πρώτη της επίσημη έξοδο και βρέθηκε στον κινηματογράφο Odeon για την πρεμιέρα της ταινίας «Αιγαίο SOS», λάμποντας από ευτυχίας και έχοντας χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης της!

Εύα Νάθενα με την Σμαράγδα Καρύδη

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Σμαράγδα Καρύδη, Εύα Νάθενα, Κώστας Λαμπρόπουλος

Όσο για τα δίδυμα αγγελούδια της; Ήρθαν στον κόσμο, 7 χρόνια μετά τον κινηματογραφικό γάμο του ζευγαριού στην Αρχαία Επίδαυρο!

Εύα Νάθενα, Κώστας Λαμπρόπουλος

Εμείς τους ευχόμαστε να τους ζήσουν!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More