Μητσοτάκης: Το νέο μήνυμα στον ελληνικό λαό! ” Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας”

Ήταν μόλις πριν δυο μέρες, στις 17.03.2020, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ξεκάθαρα μηνύματα για τον κορονοϊό σε διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό.

Σήμερα, Πέμπτη 19.03.2020, όπως σας έχει ενημερώσει έγκαιρα το newsit.gr, ο πρωθυπουργός επιλέγει να μιλήσει ξανά στους Έλληνες και τις Ελληνίδες, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει, τονίζοντας πως τα δημόσια μηνύματά του θα είναι πλέον πιο συχνά, όσο ο “εφιάλτης” του κορονοϊού εξακολουθεί να εξαπλώνεται ραγδαία και στην χώρα μας.

“Συμπολίτες μου, Επικοινωνούμε ξανά, όπως σας έχω υποσχεθεί, για τα νέα δεδομένα στα μέτωπα της υγείας μας και της οικονομίας. Για να ανακοινώσω τις νέες πρωτοβουλίες μας. Αλλά και για να σας στείλω και πάλι μήνυμα ενότητας, πειθαρχίας και υπευθυνότητας. Θα το επαναλάβω όσο πιο απλά γίνεται: Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας. Πήραμε νωρίτερα από άλλες χώρες δραστικά μέτρα για να μειώσουμε τη διάδοση του ιού, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα πόσο αποτελεσματικά θα είναι”, είπε ξεκινώντας ο πρωθυπουργός.

Ανέφερε ακόμη πως το δώρο Πάσχα θα το πάρουν φέτος όλοι -με τους υπουργούς να αποφασίζουν το πότε- ενώ ανακοίνωσε πως έκτακτο δώρο Πάσχα θα πάρουν φέτος “οι ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες: Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της χώρας αλλά και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας, που δουλεύουν νυχθημερόν για να κρατήσουν όλους μας υγιείς”.

Πηγή: Newsit

Read More

And More